Haberler

Tolga Karaçelik'in "Kelebekler" Filminde Ortaya Çıktı!

Tolga Karaçelik, yazıp yönettiği yeni filmi, 'bir garip aile komedisi' "Kelebekler"de kamera önüne geçerek oyunculuk yeteneğini de konuşturdu!

Filmin başrollerinden Tuğçe Altuğ'un çok konuşan, biraz sinir bozucu ve fazlasıyla işine odaklı eşini canlandıran Tolga Karaçelik, kısa rolüyle izleyenleri hem şaşırtıyor hem de kahkahalara boğuyor.

Güçlü mizahının yanı sıra hikâyesi, oyunculukları ve müzikleriyle de dikkat çeken "Kelebekler", aile olamamak ve büyüyememişlik üzerine, bir garip aile komedisi... Başrollerini Tolga Tekin, Tuğçe Altuğ ve Bartu Küçükçağlayan'ın paylaştığı "Kelebekler"de aynı zamanda; Serkan Keskin, Hakan Karsak, Ezgi Mola, Ercan Kesal gibi oyuncular da rol alıyor.

Yıllar sonra bir araya gelen üç kardeş: Cemal, Suzan ve Kenan... 30 yıl ayrı kaldıktan sonra, yıllardır haber almadıkları babalarından gelen bir telefon üzerine Hasanlar Köyü'ndeki evlerine giderler. Birbirini çok az tanıyan üç kardeş, köye vardıklarında babalarının öldüğünü öğrenirler. Cemal, Suzan ve Kenan acayipliklerle dolu bu köyde hem birbirlerinin hem kendilerinin hem de babalarının kim olduğunu anlama fırsatı bulurlar.

Çok sayıda ödül kazanan "Gişe Memuru" ve "Sarmaşık" filmleriyle uzun süre gündemden düşmeyen Tolga Karaçelik, yazıp yönettiği yeni filmi "Kelebekler" ile Sundance Film Festivali 2018'de tarihi bir başarıya imza atarak, Dünya Sineması Büyük Ödülü'nü kazanan ilk ve tek yerli yapım oldu. Gündeme damgasını vuran film, Avrupa prömiyerini ise 47. Uluslararası Rotterdam Film Festivali kapsamında yaptı. Güçlü mizahıyla izleyen herkesten büyük beğeni toplayan "Kelebekler", şimdi de Türkiye'de izleyicisiyle buluşuyor.

Yapımcılığını Tolga Karaçelik, Diloy Gülün ve Metin Anter'in yaptığı filmin ortak yapımcılığını ise Mehmet Kurtuluş, Vehbi Berksoy, Göktuğ Sarıöz ve Brave Born Production şirketiyle Kerem Bürsin ve Kemal Çömelek üstleniyor.

Dağıtımcılığını Chantier Films'in yaptığı "Kelebekler", Ankara, Adana, Antalya, Bursa, Çanakkale, Diyarbakır, Edirne, Elazığ, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, Hatay, İstanbul, İzmir, Kayseri, Kocaeli, Konya, Malatya, Mersin, Muğla, Samsun, Sivas, Trabzon ve Zonguldak'ta sinemalarda!

Kaynak: Bültenler / Güncel

Bartu Küçükçağlayan Tolga Karaçelik Serkan Keskin Tolga Tekin Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title