Haberler

Tokatlılardan Timur Koç'a Destek Geldi

Güncelleme:

Durmuş Kamışlı ve onlarca genç ile birlikte CHP Belediye başkan Adayı Timur Koç'u CHP İlçe Başkanlığı binasında ziyaret etti.

"Herkesi Kucaklayacağız, Herkesin Belediyesi Olacağız"

Çayırova Tokatlar Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Durmuş Kamışlı ve onlarca genç ile birlikte CHP Belediye başkan Adayı Timur Koç'u CHP İlçe Başkanlığı binasında ziyaret etti.

CHP Çayırova İlçe başkanı Rasim Meriç ve eski ilçe Başkanı Veysel Suludere'nin de hazır bulunduğu ziyarette konuşan Dernek Başkanı Kamışlı, Timur Koç'un projelerini incelediklerini, bu kentte yaşayan insanlar olarak, bu hizmetlerin yapılabilmesi için, bu bölgede yetişmiş, belediyeyi kurmuş, çok sayıda hizmet yapmış bir insana destek olmak gerektiğine inandığını açıkladı. Gençlerde, Koç'un seçim çalışmalarında göreve alacaklarını açıkladılar.

Kamışlı, "Biz, Koç'un işin ehli olarak bu hizmetlerle Çayırovamızı güzel bir ilçe yapacağına inanıyoruz. Onun için kendisine destek vereceğiz. Ayrıca, verilen hizmet sözlerinin de takipçisi olacağız."dedi.

CHP Belediye Başkan Adayı Timur Koç ise, "Kamışlı ve dernek üyesi Tokatlı kardeşlerimi benim yanımda görmekten, gösterdikleri samimiyetten dolayı onur duydum. Yapacağımız hizmetler ve model nedeniyle bana inanan hiç kimseyi mahcup etmeyeceğim. Gerçektende Çayırova örnek bir kent olacak. Projelerimiz çok seçkin ve gerçekçi. Sadece bugünü değil geleceğe de ışık tutuyor" dedi.

Samimi bir ortamda geçen ziyarette gelen dernek üyesi gençlerde Başkan adayı Timur Koç'a çeşitli sorular sorarken, seçim çalışmalarında aktif olarak görev alacaklarını açıkladılar.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Veysel Suludere Rasim Meriç Timur Koç Çayırova Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title