Haberler

Tokat'ta Yol Vermeme Tartışması Bıçaklı Kavgaya Dönüştü: 1 Ölü

Güncelleme:

Tokat'ta otomobil sürücüsü ile yolun karşısına geçmeye çalışan aile arasında yol vermeme nedeniyle çıkan tartışma bıçaklı kavgaya dönüştü. Olayda otomobil sürücüsü hayatını kaybetti.

TOKAT'ta otomobil sürücü ile yolun karşısına geçmeye çalışan aile arasında yol vermeme nedeniyle çıkan tartışma bıçaklı kavgaya dönüştü. Olayda otomobil sürücüsü Ahmet Kaysı (49), aldığı bıçak darbesiyle kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Gözaltına alınan İsa G. (55) ve oğlu Mert G. (20) adliyeye sevk edilirken, Gülten G. emniyetteki sorgusunun ardından serbest bırakıldı. Şüpheli İsa G., olayla ilgili emniyetteki ifadesinde Ahmet Kaysı'nın arbede sırasında kendi kendini bıçakladığını iddia etti

Olay dün akşam Tokat'ın Gülbahar Hatun Mahallesi Behzat Bulvarı'nda meydana geldi. Tokat'a akraba ziyareti için Şanlıurfa'dan gelen evli ve 5 çocuk babası Ahmet Kaysı, 42 AAN 796 plakalı otomobili ile seyir halindeyken cadde üzerinden yolun karşısına geçmeye çalışan İsa G., eşi Gülten G. (50) ve oğlu Mert G. ile yol vermeme nedeniyle tartıştı. Çıkan tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu Ahmet Kaysı karın bölgesinden bıçak ile Gülten G. ise arbede sırasında başına aldığı darbe ile yaralandı. Çevredeki vatandaşların durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirmesi üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Başına darbe alan Gülten G. Gaziosmanpaşa Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nde tedaviye alındı. Bıçakla yaralanan Ahmet Kaysı ise Tokat Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Kaysı, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.

BIÇAĞI KİMİN KULLANDIĞI İLE İLGİLİ ARAŞTIRMA DEVAM EDİYOR

Olayla ilgili çalışma yapan polis, hastanede tedavisi tamamlandıktan sonra taburcu olan Gülten G. ile eşi İsa G. ve oğlu Mert G.'yi gözaltına aldı. Gülten G. emniyetteki sorgusunun ardından serbest bırakıldı. İsa G. ve oğlu Mert G. emniyetteki işlemlerinin ardından bugün adliyeye sevk edildi. İsa G. ifadesinde, yoldan karşıya geçtikleri sırada Ahmet Kaysı'nın yol vermediğini, tartışma yaşandığını belirtti. Şüpheli, Ahmet Kaysı'nın araçta bulunan sopa ve bıçakla saldırdığını, kendilerinde bıçak olmadığını ve kavga sırasında kendi kendini bıçakladığını iddia etti. İsa G. ve oğlu Mert G. haklarındaki suçlamaları kabul etmedi.  Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri ise, bıçağı kimin kullandığı ile ilgili araştırması devam ediyor. Gece otopsi işlemleri tamamlanan Ahmet Kaysı'nın ise cenazesi yakınlarına teslim edildi.  Tokat Belediyesi cenaze aracı ile Kaysı'nın cenazesi Şanlıurfa'ya gönderildi.


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Tokat Aile Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title