Haberler

Tokat'ta Karbonmonoksit Gazı Can Aldı

Tokat'ta karbonmonoksit gazı can aldıTOKAT'ta 75 yaşındaki Ahmet Gürses, yatağında ölü bulundu.

Tokat'ta karbonmonoksit gazı can aldı

TOKAT'ta 75 yaşındaki Ahmet Gürses, yatağında ölü bulundu. Gürses'in sobadan sızan karbonmonoksit gazından hayatını kaybettiği üzerinde duruluyor.

Kent merkezi Semerkant Mahallesi'nde iki katlı müstakil evde yaşayan işçi emeklisi evli ve 4 çocuk babası Ahmet Gürses, dün gece üst kattaki odasında tek başına uyudu. Sabah saatlerinde alt katta oturan yakınları, uyandırmak için Ahmet Gürses'in odasına çıktı. Ancak Ahmet Gürses'in hareketsiz ve sessiz bir şekilde yatağında yattığını gören yakınları durumu 112 ekiplerine bildirdi. Eve gelen ekipler tarafından yapılan incelemede yaşlı adamın öldüğü belirlendi. Olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Evde yapılan ilk incelemede Gürses'in kömür sobasından sızan karbonmonoksit gazından hayatını kaybettiği belirlendi. Savcının incelemesinin ardından Gürses'in cesedi kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için otopsi yapılmak üzere Tokat Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

EŞİ BUGÜN AMELİYAT OLACAKTI

Bu arada büyük üzüntü yaşayan yakınları, talihsiz adamın eşi Ayşe Gürses'in de bir süredir Tokat Devlet Hastanesi'nde bağırsak kanseri nedeniyle yataklı tedavi gördüğünü, bugün ise ameliyat olmaya hazırlandığını söyledi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ahmet Gürses Tokat 3.Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title