Haberler

Tokat Sağlık Merkezinde Hemşire Kız Arkadaşına 'Anonsla' Evlilik Teklif Etti

Tokat'ta 30 yaşındaki araştırma görevlisi Mustafa Güzel özel bir sağlık merkezinde hemşire olarak çalışan kız arkadaşı 22 yaşındaki Kübra Kaya'ya hastaların yanında evlenme teklifinde bulundu.

Tokat'ta 30 yaşındaki araştırma görevlisi Mustafa Güzel özel bir sağlık merkezinde hemşire olarak çalışan kız arkadaşı 22 yaşındaki Kübra Kaya'ya hastaların yanında evlenme teklifinde bulundu. Gaziosmanpaşa Üniversitesi (GOÜ), Ziraat Fakültesi Biyomühendislik Bölümünde araştırma görevlisi olan Mustafa Güzel, 8 ay önce tanıştığı Kübra Kaya ile arkadaş oldu. Arkadaşlıklarının ilerlemesi üzerine Güzel, evlilik teklifi yapmaya karar verdi. Güzel, kent merkezinde, Organize Sanayi girişinde faaliyet gösteren özel bir sağlık merkezinde hemşire olarak çalışan Kübra Kaya'ya sürpriz bir evlilik teklifi yapmak için hazırlıklara başladı. Kübra Kaya hastaları ile ilgilenirken, sağlık merkezine gelen Mustafa Güzel danışmadan 'Kübra Kaya benim evlenir misin?' diye 2 kez anons yaptı. Güzel anonsun ardından gitarla 'Aşk sana benzer' isimli şarkıyı söylemeye başladı. Hastalarının yanında koşarak danışmaya gelen Kübra Kaya kısa süre şaşkınlık yaşadı. Gördükleri karşısında çok şaşıran Kübra Kaya, salondakilerin alkışları arasında Mustafa Güzel'in teklifine 'Evet' cevabı verdi. Adından Mustafa Güzel, Kübra Kaya'ya yüzük taktı. Farklı bir evlilik teklifi yapmak istediğini belirten Mustafa Güzel, "Arkadaşları evlilik teklifi yapma hazırlıklarımda ban çok yardımcı oldu. Herkesin burada bir tuzu var. Böyle güzel bir şey ortaya çıktı. Çok mutluyum" dedi. Kübra Kaya ise, "Anonsu ilk duyduğumda çok şaşırdım. Bu kadar hazırlık yapacağını beklemiyordum. Onu seviyorum" şeklinde konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Gaziosmanpaşa Üniversitesi Mustafa Güzel Tokat Politika Güncel Haberler

DEM Partili Saliha Aydeniz'den Meclis'te skandal sözler: Kürdistan'da işgalcisiniz

DEM Partili Saliha Aydeniz'den Meclis'te skandal sözler: Kürdistan'da işgalcisiniz

YKS'de görülmemiş olay! 1 saat okulun önünde bekleyen genç, sınava geç kaldı

YKS'de görülmemiş olay! 1 saat okulun önünde bekleyen genç, sınava geç kaldı

Kongreyi terk eden Aziz Yıldırım'dan çok konuşulacak iddia: Ali Bey, 'Gerekirse kavga edelim' dedi

Kongreyi terk eden Aziz Yıldırım'dan çok konuşulacak iddia: Ali Bey, 'Gerekirse kavga edelim' dedi

Belediye başkanına 'Kim bu Candaroğlu?' diye soruldu, iş insanı 'Benim' diyerek meclisi bastı

Belediye başkanına "Kim bu Candaroğlu?" diye soruldu, iş insanı "Benim" diyerek meclisi bastı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title