Haberler

Tokat Otomobil Kanala Uçtu 1 Ölü

Otomobil kanala uçtu: 1 ölüTOKAT'ın Pazar ilçesinde kontrolden çıkan otomobilin kurutma kanalına uçması sonucu 47 yaşındaki Mehmet Ak boğularak can verdi.

Otomobil kanala uçtu: 1 ölü

TOKAT'ın Pazar ilçesinde kontrolden çıkan otomobilin kurutma kanalına uçması sonucu 47 yaşındaki Mehmet Ak boğularak can verdi.

Kaza sabah saat 04.00 sıralarında Pazar ilçesi Ovayurt Köyü yakınlarında yaşandı. Norveç'te işçi olarak çalışan ve yaz nedeni ile memleketine tatile gelen evli ve 3 çocuk babası Mehmet Ak, 60 PB 846 plakalı otomobili ile seyir halindeyken, direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yol kenarında bulunan kurutma kanalına uçtu. Suyun içerisinde ters dönen araç içerisinden çıkamayan Ak hayatını kaybetti. Tarla sulamaya giden köylülerin kazayı görüp haber vermesi üzerine olay yerine itfaiye, jandarma ve İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ekipleri sevk edildi. AFAD ekipleri tarafından otomobil bir traktöre bağlandıktan sonra yola çıkarıldı. Sürücü Mehmet Ak'ın cansız bedeni araçtan çıkarılarak otopsi yapılmak üzere Tokat Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Jandarma ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Ak Norveç Tokat Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title