Haberler

TOBB Genel Kurulu'nda branda çatının çökme anı kameralara yansıdı

Güncelleme:

TOBB bahçesinde oluşturulan branda çatının çökme anı cep telefonu kamerasına yansıdı. Görüntüde çatının yağış ve rüzgarın etkisiyle çöktüğü, çevredeki vatandaşların etrafı kaçtıkları görüldü. Olayda 6 kişi yaralandı.

Ankara'da TOBB İkiz Kuleleri'nde "TOBB 79'uncu Genel Kurulu" yapıldı. Açılışına Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da katıldığı genel kurul kapsamında, TOBB binası önündeki bahçenin üstü yemek organizasyonu için branda ile kapatıldı.

6 KİŞİ YARALANDI

Konferans salonunda program devam ederken yoğun yağış ve şiddetli rüzgar nedeniyle brandanın bir kısmı çöktü. Brandanın çöktüğü alanda bulunan 6 kişi yaralandı.

TOBB Genel Kurulu'nda Branda Çatı Çöktü: 6 Yaralı

YEMEK İPTAL EDİLDİ

Yaralılar, çevredekilerin haber vermesiyle gelen sağlık ekipleri tarafından ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Tedavi altına alınan yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. Olay nedeniyle yemeğin iptal edildiği belirtildi.

ÇÖKME ANI KAMERADA

TOBB bahçesinde oluşturulan branda çatının çökme anı cep telefonu kamerasına yansıdı. Görüntüde çatının yağış ve rüzgarın etkisiyle çöktüğü, çevredeki vatandaşların etrafı kaçtıkları görüldü.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Cep Telefonu Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title