Haberler

TİKA, Amman'da yetim çocuklar için iftar programı düzenledi

Güncelleme:

Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı (TİKA), Ürdün'ün başkenti Amman'daki bir yetimhanede kalan çocuklar için iftar düzenledi. Programa yerel yetkililer ve Türk kurumlarının yöneticileri de katıldı. TİKA Ürdün Koordinatörü Abdurrahman Soylu, ülkedeki projeler hakkında bilgi verdi ve Türkiye ile Ürdün arasındaki ilişkilerin geliştirilmesi için işbirliği projelerine devam edeceklerini belirtti.

Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı (TİKA), Amman'da yetimler için iftar düzenledi.

Ürdün'ün başkenti Amman'daki bir yetimhanede kalan çocuklar için düzenlenen iftarda programına yerel yetkililerin yanı sıra ülkede bulunan Türk kurumlarının yöneticileri de katıldı.

Programda konuşan TİKA Ürdün Koordinatörü Abdurrahman Soylu, ülkedeki ofislerinin açılmasından bu yana, tarım, sağlık, mesleki eğitim, yenilenebilir enerji gibi çeşitli alanlarda yüzlerce projeye imza attıklarını söyledi.

Soylu, Türkiye ile Ürdün arasındaki ilişkilerin daha üst düzeye çıkarılması için işbirliği ve tecrübe değişimi projelerine devam edeceklerini vurguladı.

İftar programında TİKA'nın dünyada gerçekleştirdiği projelerin anlatıldığı kısa film gösterimi yapıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Türkiye İftar Amman Ürdün İnsan Hakları Dünya Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title