Haberler

Tes-İş Aydın Kadınları Unutmadı

Ülke genelinde olduğu gibi Aydın'da da 8 Mart Dünya Kadınlar Günü çeşitli etkinliklerle kutlanırken, Tes-İş Sendikası da kadınları bu özel günlerinde unutmadı.

Ülke genelinde olduğu gibi Aydın'da da 8 Mart Dünya Kadınlar Günü çeşitli etkinliklerle kutlanırken, Tes-İş Sendikası da kadınları bu özel günlerinde unutmadı.

Tes-İş Sendikası Aydın Şubesi 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar günü dolayısıyla düzenlediği programda pasta kesildi, programa katılan kadınlara çiçek ve hediye takdim edildi.

Tes-İş Sendikası Aydın Şube Başkanı Mustafa Aydın programda yaptığı konuşmada, "8 Mart 365 günde sadece bir gün. Çok zor şartlar altında çalışan bayan arkadaşlarımız var. Ülkemizde kadınlarımızın her alanda özgür ve aktif olarak görev aldıkları gün ileri medeniyet seviyesine ulaşacağımız inancıyla, kadın ile erkeğin birbirine önce insan gözüyle baktıkları an bu günler anlamını bulacaktır. Unutulmamalıdır ki! Kadınlar sağlıklı olursa, aile sağlıklı olur. Kadın mutlu olursa aile mutlu olur. Kadın bilinçli olursa aile ve toplum bilinçli olur. Onun için kadınlarımızı, annelerimizi önemsiyoruz. Kadınlara değer vermeyen toplumların gelişmesi, mutlu ve huzurlu olması mümkün değildir. Bu duygu ve düşüncelerle tüm kadınlarımızın gününü şahsım ve yönetim kurulum adına kutluyor, kadınlarımızın önünde saygıyla eğiliyorum" diye konuştu.

Programa Tes-İş Sendikası Aydın Şube Başkanı Mustafa Aydın, yönetim kurulu üyeleri, DSİ Bölge Müdür Yardımcısı Mustafa Ertürk ve kadın üyeler katıldı. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Tes İş Aydın Haberler

Bakmadan Geçme

Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 1 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Hititler Türk mü? Hititler günümüzde hangi devlet, millet? 1 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Şampiyonlar Ligi yarı final tek maç mı, rövanş var mı? 1 Mayıs Çarşamba Taksim'de hava nasıl olacak? 1 Mayıs 2024 Beyoğlu hava durumu Ankara amblemi, logosu mu değişecek, yeni logo ne olacak 2024?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title