Haberler

Teröristler İş Makinelerini Yakıp 3 İşçiyi Kaçırdı

Tunceli'nin Ovacık ilçesinde, özel bir firmaya ait yol yapım şantiyesindeki 5 iş makinesini yakan terör örgütü mensuplarının, 3 işçiyi kaçırdığı bildirildi.

Alınan bilgiye göre, dün gece Ovacık ilçesine bağlı Çambulak köyü ile Pülümür ilçesine bağlı Kocatepe köyü arasında yol yapım çalışması yürüten firmanın Balveren köyü yakınlarındaki şantiyesine gelen bir grup terörist, park halindeki 2 ekskavatör, bir kamyon, bir kepçe ve mazot yüklü bir tanker ile işçilerin kaldığı konteyneri ateşe verdi.

İşçilerin kaldığı çadırlara ve içindeki malzemelere de zarar veren teröristlerin, şantiyede çalışan 3 işçiyi yanlarına alarak ormanlık alana götürdükleri belirlendi.

Olayın ardından güvenlik güçlerince bölgede operasyon başlatıldığı öğrenildi.

Kaynak: AA / Güncel

Çambulak Pülümür Tunceli Ovacık 3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

17 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 17 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Akrep yenir mi? Akrep yemek helal mi, haram mı? DİYANET AÇIKLADI Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir? Fatih Sultan Mehmet kardeşlerini öldürdü mü? Erdoğan'dan öğretmen ataması son dakika açıklaması! Öğretmen ataması ne zaman, kaç tane, hangi branşlarda yapılacak? Barcelona PSG maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Barcelona PSG maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Borussia Dortmund Atletico Madrid maçı CANLI izle! 16 Nisan Dortmund A.Madrid Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? NO Pelicans LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans LA Lakers maçı Sacramento Kings GS Warriors NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Barcelona PSG maçı CANLI izle! 16 Nisan Barcelona PSG Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir?
500

Yorumlar (3)

mustafa:

Bitli pkk halk düşmanıdır. . yolu olmayan köylere yol yapan aracı yakan pkk üç işçiyi de kaçırmıştır. . pkk asker görünce korkup bayılıp yere düşüyor. Asker polis görünce kaçan hain pkk yol yapan işçiyi kaçırıyor ve araç yakıyor. . doğu ve güneydoğunun kalkınmasını gelişmesini istemeyen hain pkk halkın düşmanıdır. . Artık o bölgenin insanı pkk nın pisliklerini görmüştür. pkk deyince herkesin aklına araç yakma ve işçi köylü kaçırma aklına gelir.

0
0
yanıtYanıtla
adil:

halk düşmanı hain pkk ve yalakaları 17 köye yol yapan araçları yakmış ve 3 işçiyi kaçırmış. . yediği dayaklarının hıncını araç ve işçilerden çıkarmıştır. . araç yakmaktan başka bir şey yapmayan pkk nın acizliği ve bitişi yakındır. .

yanıt0
yanıt0
der:

tunceline gitsene kimin kactigini görürsün ruslarin cani sagolsun

yanıt0
yanıt0
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title