Haberler

TEMAD Genel Başkanı: Astsubaylar Kendi Kimliğine Sahip Çıktı

Güncelleme:

TEMAD Genel Başkanı Ahmet Keser, "Türkiye'deki astsubaylar bir ilki yapıyor, dünyada da bir ilki yapıyor, örgütleniyor, ismine sahip çıkıyor." dedi.

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Genel Başkanı Ahmet Keser, "Türkiye'deki astsubaylar bir ilki yapıyor, dünyada da bir ilki yapıyor, örgütleniyor, ismine sahip çıkıyor" dedi.

TEMAD'ın Kırşehir İl Temsilciliği'ni ziyaret eden Keser, burada basın mensuplarına yaptığı açıklamada, astsubayların, bu dernek vasıtasıyla kimliklerine sahip çıktığını söyledi.

En büyük amacının, öz güveni çok yüksek bir astsubay profili oluşturmak olduğunu ifade eden Keser, geçen sene ve bu yıl 17 Ekim Dünya Astsubaylar Günü dolayısıyla düzenlenen yürüyüşlere binlerce kişinin katıldığını hatırlattı. Dünya Astsubaylar Günü etkinliklerinin Türkiye'de ve dünyada çok ses getirdiğini belirten Keser, "Astsubaylar kendi kimliğine sahip çıktı. Türkiye'de ve dünyada parmak ısırttırarak bu çıkışı yaptı" diye konuştu.

Bu çalışmalarının, dünyadaki birçok kurumun da ilgisini çekmeye başladığını anlatan Keser, şunları söyledi:

"Türkiye'deki astsubaylar bir ilki yapıyor, dünyada da bir ilki yapıyor, örgütleniyor, ismine sahip çıkıyor. Astsubaylar, ismine sahip çıkarken, kendine ait bir değer oluşturma çabası içine giriyor. Amacımız, kimliğin kendisini oluşturmak, bu kimliği bir çatı altında buluşturmak, ondan sonra da istek ve taleplerimizi anlatabilmek." - Kırşehir

Kaynak: AA / Güncel

Ahmet Keser Kırşehir Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title