Haberler

Tcg Poyraz" Hücumbotu Bodrum'a Yanaştı

Deniz Kuvvetleri Komutanlığına ait denizaltı ile TCG-Poyraz isimli hücumbot, "Beyaz Fırtına Tatbikatı" kapsamında, Bodrum ilçesine geldi.

Deniz Kuvvetleri Komutanlığına ait denizaltı ile TCG-Poyraz isimli hücumbot, "Beyaz Fırtına Tatbikatı" kapsamında, Bodrum ilçesine geldi.

Beyaz Fırtına Tatbikatı kapsamında, seyirde olan ve 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla ziyaret amacıyla ilçeye gelen, Türk donanmasına ait denizaltı ile hücumbot, Bodrum Gemi Yanaşma iskelesine yanaştırıldı.

İçinde askeri personelin bulunduğu gemiye, yakıt ve yiyecek ikmali yapıldı.

2. Muhrip Filotillası Komodoru Deniz Kurmay Albay Aykar Tekin ile TCG-Poyraz Komutanı Deniz Binbaşı Berke Uraz, Bodrum Kaymakamı Mehmet Gödekmerdan'ı makamında ziyaret ederek, çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Tekin, burada yaptığı açıklamada, "Beyaz Fırtına Tatbikatı" kapsamında ilçeye geldiklerini, Bodrum'a Türk donanmasının iyi dileklerini getirdiklerini belirterek, kendilerini ağırlayan Gödekmerdan'a teşekkür etti.

Kaymakam Gödekmerdan da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Deniz Kuvvetlerimizin planlı çalışmaları kapsamında komutanlarımız bizi ziyaret etti. Kendilerine görevlerinde başarılar diliyorum." dedi.

Gödekmerdan, geminin 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla, yarın vatandaşların ziyaretine açılacağını ifade etti.

Kaynak: AA / Güncel

Mehmet Gödekmerdan 19 Mayıs Bodrum Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title