Haberler

Tatvan'da Sıcak Hava

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: -Van Gölü'nün Tatvan sahilinden görüntüler-Sahil kenarından yürüyenler-Arif Doğan'ın konuşması-Neşat Avcı'nın konuşması-Selahattin Karakuş'un konuşması-Güneşli havada sahilde gezen vatandaşlardan görüntüler Tatvan'da sıcak hava Soğuk hava nedeniyle vatandaşların dışarı çıkmakta zorlandığı Tatvan ilçesinde, güneşin yüzünü göstermesiyle vatandaşlar sahilde soluğu aldı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Van Gölü'nün Tatvan sahilinden görüntüler-Sahil kenarından yürüyenler- Arif Doğan'ın konuşması-Neşat Avcı'nın konuşması-Selahattin Karakuş'un konuşması- Güneşli havada sahilde gezen vatandaşlardan görüntüler Tatvan'da sıcak hava Soğuk hava nedeniyle vatandaşların dışarı çıkmakta zorlandığı Tatvan ilçesinde, güneşin yüzünü göstermesiyle vatandaşlar sahilde soluğu aldı.Sıcak havayı fırsat bilen vatandaşlar, güneşin tadını çıkartmak için Van Gölü'nün Tatvan sahiline yöneldi.Muş'tan Tatvan'a gelen Arif Doğan, muhteşem manzaraya sahip olan ilçede, güzel havanın tadını çıkardıklarını söyledi.Tatvan yaşayan Selahattin Karakuş ise, "Maşallah hava çok güzel. Gördüğünüz gibi sahilde oturmuş güneşleniyoruz ve bu güzel manzarayı izliyoruz. Birkaç gün öncesi kar yağdı ve havalar çok soğudu. Ama şimdi yazdan kalma sıcak hava var" dedi.

Kaynak: AA / Güncel

Arif Doğan Van Gölü Güneşli Tatvan Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title