Haberler

Tatlıoğlu'ndan Eski Başkanlara Vefâ

Orhaneli Belediye Başkanı İrfan Tatlıoğlu, geçmiş dönemde görev yapan belediye başkanlarının ilçeye kazandırdığı binalara isimlerini verdi.

Orhaneli Belediye Başkanı İrfan Tatlıoğlu, geçmiş dönemde görev yapan belediye başkanlarının ilçeye kazandırdığı binalara isimlerini verdi.

Bursa'nın Orhaneli ilçesinde geçmiş dönemde görev yapan ve ilçeye kalıcı eserler bırakan eski belediye başkanları unutulmadı. Orhaneli Belediye Başkanı İrfan Tatlıoğlu, örnek bir uygulamaya imza atarak geçmiş dönemde görev yapan belediye başkanlarının ilçeye kazandırdığı binalara isimlerini verdi. Eski başkanların isimlerinin yer aldığı plaketlerin açılışına Başkan Tatlıoğlu'nun yanı sıra, eski başkanların aileleri, yakınları, belediye yöneticileri ve vatandaşlar katıldı.

Yöneticilerin sözleriyle değil kazandırdıkları eserler ve kazandıkları gönüllerle adlarını sonsuza kadar yaşattıklarını kaydeden Tatlıoğlu "Orhaneli'nin ben 20. belediye başkanıyım. Benden önce dostlarımız, büyüklerimiz, ağabeylerimiz belediye başkanlığı yaptı. Hepsi zamanında güzel işlere imza attı. Bugün onların Orhaneli'ye kazandırdığı binalara isimlerini veriyoruz, plaketlerini takıyoruz. Ölenlere Allah rahmet eylesin, kalanlara da Allah uzun ömür versin diyoruz. Orhaneli'yi kucakladılar, Orhaneli'ye bir açı kazandırdılar, yenilik kazandırdılar" dedi.

Belediye Pasajı ve çok amaçlı hizmet binasına 1984-1999 yılları arasında üç dönem belediye başkanlığı yapan İsmail Gürel Yıldız'ın, Orhaneli Belediye eski oteline 1963-1978 yılları arasında yine üç dönem belediye başkanlığı yapan Cemil Orhan'ın, Orhaneli Belediye Terminali'ne 1980 ile 1984 yılları arasında görev yapan emekli Albay Osman Güngör'ün, Karagöz Heykeli'ndeki çeşmeye 1999-2004 yılları arasında başkanlık yapan Mehmet Arı'nın, Orhaneli Sanayi Sitesi'ne de 1978-1980 yılları arasında belediye başkanı olarak hizmet veren Veli Bektaş'ın isimleri verildi. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Orhaneli Belediye Başkanı İrfan Tatlıoğlu Orhaneli Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title