Haberler

2 buçuk aylık hamile kardeşini 'kaçarak evlendi' diye öldürmüş

Güncelleme:

Mersin'de hamile bir kadın sokak ortasında öldürüldüğü olaya ilişkin kadının ağabeyi ve amcasının oğlu gözaltına alındı. Cinayetin, kadının 'kaçarak evlendiği' gerekçesiyle işlendiği öğrenildi.

Mersin'de 2,5 aylık hamile kadını sokak ortasında silahla vurarak öldüren cinayet şüphelisi ağabey ve aracı kullanan diğer kardeş, polis tarafından yakalanıp adliyeye sevk edildi. Cinayetin ise kadının 'kaçarak evlenmesi' nedeniyle işlendiği ortaya çıktı.

PUSU KURAN AĞABEY HAMİLE KARDEŞİNİ ÖLDÜRDÜ

Olay, dün merkez Tarsus ilçesine bağlı Bahçe Mahallesi 539 Sokak'ta meydana geldi. 20 yaşındaki 2,5 aylık hamile Besra Kırmızı, yaklaşık 4,5 ay önce Şanlıurfa'dan sevdiği Hasan Kırmızı (24) ile kaçarak Mersin'e geldi. Burada eşinin ailesiyle yaşamaya başlayan genç kadın resmi olarak evlenerek yuvasını kurdu.

2,5 aylık hamile olan Kırmızı, dün eltisi ile sağlık ocağından geldiği sırada kendisine pusu kurarak bir anda ortaya çıkan ağabeyi U.B. tarafından sokak ortasında tek kurşunla kafasından vuruldu. Kırmızı, olay yerinde hayatını kaybederken, şüpheli ağabey kendisini araçta bekleyen kardeşi Y.B. ile olay yerinden kaçtı.

2 buçuk aylık hamile kardeşini 'kaçarak evlendi' diye öldürmüş

CİNAYET ZANLILARI POLİSTEN KAÇAMADI

Cinayetle ilgili şüphelilerin yakalanması için polis geniş çaplı çalışma yaptı. Polisin çalışmasında şüphelilerin geldiği araç belirlendi. Şahısların bulunduğu yeri tespit eden polis, operasyon yaptı. Operasyonda iki kardeş de yakalandı. Emniyette ifadesi alınan 2 şüpheli bugün adliyeye sevk edildi. 2 şüpheli çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Öte yandan, cinayete kurban giden Besra Kırmızı'nın ise eşi ve eşinin ailesi tarafından Tarsus Şehir Mezarlığı'nda defnedildiği öğrenildi.

2 buçuk aylık hamile kardeşini 'kaçarak evlendi' diye öldürmüş

2 buçuk aylık hamile kardeşini 'kaçarak evlendi' diye öldürmüş

Kaynak: AA / Güncel

Mersin 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 30 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 30 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 30 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 30 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 30 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 30 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! CHP'nin 1 Mayıs Taksim yürüyüşü ne zaman, saat kaçta? CHP Taksim'e yürüyecek mi? Bu haftaki maçlar aynı gün ve saatte mi oynanacak? Maçlar kaçıncı haftadan itibaren aynı gün ve saatte oynanacak? 30 Nisan Kankalar Günü mü? Dünya Kankalar Günü ne zaman? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı? Trendyol Süper Lig'de son haftalara girdik
500

Yorumlar (24)

Erhan Sarac:

Siz siz olun urfadan sakın gelinde almayın damat hiç almayın uğraşılmaz

401
24
yanıtYanıtla
Perwer:

Eksport 86: o saydıkların Adana ve Esenyurt için geçerli.

yanıt56
yanıt59
Snn Aksu:

Perwer o insanlar adana ve esenyurda nerden göç ediyor ?

yanıt68
yanıt4
Export 86:

Ülkeye en çok kadın satıcılığı hırsız dolandırıcı uyuşturucu mafya torbacı yetiştiren Urfa'da namus adı altında cinayet işlenmesi utanç verici

329
33
yanıtYanıtla
Alkurt:

Export, evet cok yerinde bir yorum..

yanıt22
yanıt2
Perwer:

Cahillik başa bela, Allah muhafaza…

260
5
yanıtYanıtla
Şaban Yüce:

doğru kardeş bu aile içi Bir hastalıktır genetik Bir hastalık

yanıt112
yanıt7
Alkurt:

KIRRO CEHALET..ÖLDÜRDÜNDE NE OLDU? NE GECTI ELINE, IKI CANA KIYDIN..YAZIKLAR OLSUN

248
8
yanıtYanıtla
Murat Çita:

E adalet yoksa bu tur vakalr siradan hale gelir Adalet yok cinayet çok

163
20
yanıtYanıtla
mehmet türkel:

Allah'ın laneti ikinizin üzerine olsun tez zamanda içerde belanızı bulursunuz inşallah.

144
6
yanıtYanıtla
Tüm 24 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title