Haberler

23 Mayıs'ta tanık olarak dinlenecekti! Yazıcıoğlu'nun koruma polisi kendi aracının altında kalarak öldü

Güncelleme:

Ankara'da kendi otomobilinin altında kalan polis memuru Erol Yıldız hayatını kaybetti. Bir süre BBP Kurucu Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun yakın korumalığını yapan polis memurunun, Yazıcıoğlu'nun hayatını kaybettiği helikopter kazasından önce meydana gelen bazı konvoy kazalarıyla ilgili ifadesine başvurulmuş ve 23 Mayıs'ta da yine aynı konu için ifadeye çağrıldığı bildirilmişti.

2009 yılında yaşanan bir helikopter kazasında hayatını kaybeden Büyük Birlik Partisi Kurucu Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun koruma polisliğini yapan 49 yaşındaki Erol Yıldız, yaşadığı bir kaza sonucu hayatını kaybetti.

KENDİ ARACININ ALTINDA KALDI

Bugün saat 10.30 sıralarında Keçiören'in Ayvalı Mahallesi'nde otomobilini iterek çalıştırmak isteyen Yıldız, bu sırada geri gelen aracın altında kaldı. Ağır yaralanan ve ambulansla Gülhane Eğitim Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Erol Yıldız, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı.

Muhsin Yazıcıoğlu'nun koruma polisi kazada öldü

BAZI KONVOY KAZALARIYLA İLGİLİ İFADEYE ÇAĞRILMIŞTI

BBP Kurucu Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun koruma ekibinde bulunan ve ölümüyle ilgili soruşturma başlatılan Erol Yıldız'ın, Yazıcıoğlu'nun hayatını kaybettiği helikopter kazasından önce meydana gelen bazı konvoy kazalarıyla ilgili ifadesine başvurulduğu, 23 Mayıs'ta da yine aynı konu için ifadeye çağrıldığı bildirildi.

Edinilen bilgiye göre, geçmişte Yazıcıoğlu'nun koruma ekibinde bulunan polis memuru Yıldız'ın, helikopter kazasının meydana geldiği gün Yazıcıoğlu'nun yakın ekibinde yer almadığı belirtildi.

Yıldız'ın bu olayla ilgili ifadesinin alınmasının söz konusu olmadığı öğrenildi. Yazıcıoğlu'nun hayatını kaybettiği helikopter kazasından önce meydana gelen bazı konvoy kazalarıyla ilgili ifadesine başvurulan Yıldız'ın, 23 Mayıs'ta da yine aynı konu için ifadeye çağrıldığı kaydedildi.

Olayla ilgili Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca adli işlem yürütülüyor.

Muhsin Yazıcıoğlu'nun koruma polisi kazada öldüErol Yıldız - Muhsin Yazıcıoğlu

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Muhsin Yazıcıoğlu Erol Yıldız Ankara Haberler

500

Yorumlar (10)

Fakır:

duruşmaya bu kadar kısar süre kalmışken, şüpheli bir durum

173
5
yanıtYanıtla
al alabilirsin:

bizde yedik...yine temizlediler...

139
6
yanıtYanıtla
Muhittin Cem:

Dava amma uzadı demek ki failin bulunması istenmiyor.Sayın bakan bu olaylara neden sessiz kalıyor?

124
3
yanıtYanıtla
Umit Yıldırım:

Muhsin yazıcıoğlu gibi bir adamın korumalığını yapmış tecrübeli bir adam nasıl oluyorda kendi arabasının altında eziyor.yokus yukarımi ittirdi arabayı, yada arabayı itip koşup önüne uzandı.Lan bari kalp krizi falan deseydiniz onlar enazindan mantıklı geliyordu

114
4
yanıtYanıtla
Şemsettin Kurşun:

bi adam nasıl kendi arabasının altında kalır acaba gaza taş koyup önüne geçti desem onuda yapamaz neyse allah rahmet eylesin

111
3
yanıtYanıtla
Mecmenimın Tuyu:

Arkadan gelen araçin altında kalmış diyor iyi oku

yanıt1
yanıt25
Hayri :

ulkede herkez paronayak olmuş arabayı arkadan iterken yorulur durursun o arada araç geri gelip altına alabilir

6
57
yanıtYanıtla
harun çorlu:

Demekki hala icimizdeki irlandalilar hala temizlenmedi

52
2
yanıtYanıtla
Guva Guva und:

Korkmak yasamaktansa,cesaretli ölmeyi tercih ederim....türkiye korkaklarin yasadigi bir memleket olmus...biz koyun degiliz.....

29
4
yanıtYanıtla
Paraner:

Maşaalah dersen şükredersen sana hiç bi şey olmaz gerisi boşver.

7
14
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title