Haberler

Sylvester Stallone'dan Türk Ekibine Özel İlgi

Motosiklet tasarımcısı Telli: "Bir Türk markası olarak inanılmaz bir şeyi başardık. Hollywood stüdyolarında, dünyaca ünlü starlar, kendi ürettiğimiz Türk motorları kullandı ve bize hayran kaldı. Bu Türkiye tarihinde ilk defa olan bir şey ve artık bir Türk markası dünya platformunda" "Wesley Snipes da motorları çok beğendi hem kendi için hem de 2 oğlu için benden motor istedi"

İLKAY GÜDER - Türk motosiklet tasarımcısı Tarhan Telli,  "Cehennem Melekleri-3" filminde başrol oyuncuları tarafından kullanılacak motorları yaparak film ekibine teslim ettiğini belirterek, "Bir Türk markası olarak inanılmaz bir şeyi başardık. Hollywood stüdyolarında, dünyaca ünlü starlar, kendi ürettiğimiz Türk motorları kullandı ve bize hayran kaldı. Bu, Türkiye tarihinde ilk defa olan bir şey ve artık bir Türk markası dünya platformunda" dedi.

Telli, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Sofya'ya motorları teslim etmeye gittiğinde filmin ünlü yıldızları Sylvester Stallone, Jason Statham, Mickey Rourke, Arnold Schwarzenegger, Nicolas Cage, Jackie Chan ve Wesley Snipes ile tanıştığını, aralarındaki iletişimin çok iyi bir şekilde geliştiğini söyledi.

Sette oyuncuların kendilerine çok samimi davrandıklarını anlatan Telli, " Sylvester Stallone'nin kendisi, filmin ve ekibin beyni. Stallone, bize çok yakın davrandı. Kendisiyle çok samimi bir iletişim kurduk. Ekip, daha evvelden de yaptığımız işi takip ediyor ve bizi biliyormuş. Biz de yaptığımız işin bilindiğini orada daha fazla anladık" diye konuştu.

-Motorları beğendiler

Telli, film ekibinin, tasarladıkları motorları çok beğendiklerini ifade ederek, "Stallone, motorları gördüğünde çok beğendi. Bu kadarını beklemediklerini bize söylediler. Hem işçiliğimizi hem detaylarımızı hem konseptimizi hem de tasarımlarımızı çok beğendiler. Daha sonra 'Cehennem Melekleri-3' filmi için motorları seçtik. Hangi motorları kullanacağımıza karar verdik. Biz toplam 5 motor götürmüştük ve film için 3'ünü kullandık."

Telli, yaptıkları motor tarzının Sylvester Stallone ve filmin diğer oyuncularına çok farklı geldiğini vurgulayarak, "Film ekibinin memnun kalması beni çok mutlu etti" dedi.

-"Bu, benim TT'ye hediyemdir"

"Stallone ile aramızda büyük bir samimiyet doğdu" diyen Telli, şunları söyledi:

"Sylvester Stallone, bendeki bir yüzüğü çok beğendi. Ben de parmağımdan çıkarttım. 'Bu benim sana film hediyem olsun' dedim. Yüzüğü kendisine verince Stallone, çok şaşırdı. "O zaman sen, bana bunu yapıyorsan, ben de sana 'Cehennem Melekleri' filminin 1. ve 2. serilerinde parmağımdan çıkartmadığım ve karakter için çok önemli olan yüzüğü veriyorum. Bu benim TT'ye hediyemdir. Bu de benim sana film hediyem olsun' dedi ve yüzüğünü bana verdi. Yapımcı ve yönetmen de o anda çok şaşırdı çünkü filmin devamı var ve yüzüğün ikincisi yok."

Telli, haftaya tekrar film ekibinin yanına gideceğini bildirerek, şöyle konuştu:

"Film için kullanılan 3 motorun şu anki çekimleri bitti ve İstanbul'a geri getirdik. Sofya'ya götürdüğümüz motorların hepsi, filmin yıldızları tarafından tek tek imzalandı. Ama film ekibi, motorları çok beğendiği için 'Cehennem Melekleri-3'ün motorlarla ilgili bölümlerini uzattı. Filmin motor çekimleri başlayınca motorları geri götüreceğim. Ayrıca bizim TT ekibi olarak yaptığımız askeri bir jeep vardı. Onu da film için istediler. Bu insanların egosunun bu kadar düşük, bu kadar alçakgönüllü olmasını beklemiyordum. ya da bizim tarzımız onlara çok yakın geldi."

Telli, Jason Statham'a da bir tane motor yapmaya başladığına dikkati çekerek, "Şu anda tasarlamaya başladık. Haftaya gittiğimde de kendisinin ölçülerini alacağım ve konseptini belirleyeceğiz. Wesley Snipes da motorları çok beğendi hem kendi için hem de 2 oğlu için benden motor istedi" diye konuştu.

Sylvester Stallone'nun filmin galasına, TT ekibini ve TT sahiplerini de davet ettiğini kaydeden Telli, "Onlar için de ayrı bir program var. Galaya çok farklı bir şekilde gireceğiz" dedi. - Ankara

Kaynak: AA / Güncel

Sylvester Stallone Tarhan Telli Hollywood Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title