Haberler

ŞUTSO, Fuar Alanı İçin Çalışmalarını Sürdürüyor

Güncelleme:

Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası (ŞUTSO) yönetimi, yapılması planlanan Şanlıurfa Fuar Alanı hakkında ziyaretlerini sürdürüyor.

Şanlıurfa'da ŞUTSO heyeti, fuar alanı konusunda istişarede bulunmak üzere Şanlıurfa Defterdarı Ali Osman Karaköse ve Milli Emlak Müdürü Mehmet Necati Bozkurt'a bir ziyaret gerçekleştirdi.

Aralarında Başkan Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası (ŞUTSO) Başkanı E. Sabri Ertekin, Yönetim Kurulu Üyeleri Murat İmamoğlu, Cumali Güneş, Meclis Üyeleri Selçuk Karakuş, Vedat Polat, M. Fatih Gülel ve Genel Sekreter Faruk Yaşar'ın bulunduğu ŞUTSO Heyeti, Şanlıurfa Fuar Alanı ve Kreatif Bilgisayar Teknolojileri İş Geliştirme Merkezi (İŞGEM) konularında istişarede bulunmak üzere Defterdar Ali Osman Karaköse ve Milli Emlak Müdürü Mehmet Necati Bozkurt'u ziyaret ederek alternatif bölgeler ve alternatif projeler üzerine bir görüşme gerçekleştirdi.

Ziyarette konuşan ŞUTSO Başkanı E. Sabri Ertekin, Şanlıurfa Fuar Alanı için maddi destek sağlandığını belirtirken projeler konusunda ise gerekli çalışmaların devam ettiği vurguladı. Ertekin konuşmasında şunları kaydetti: "İlimizde eksikliğini hissettiğimiz fuar alanı için yer arayışımız devam ediyor. Birçok alternatif yer üzerinde hassasiyetle çalışmaya devam ediyoruz, amacımız en doğru bölgeyi ilimize Fuar alanı olarak kazandırmak. Düşüncemiz, fuar alanıyla birlikte aynı mevkiye Kreatif Bilgisayar Teknolojileri İş Geliştirme Merkezi'ni de kurarak fuar alanını çok amaçlı ve işlevsel bir hale getirmek. Bu konuda, Defterdarlığımızın ve Milli Emlak Müdürlüğümüzün desteklerini bekliyoruz. Maddi gücümüz var, Maliye Bakanlığının rayiç bedelleri üzerinden imkânlarımızın yettiği ölçüde alanı satın da alabiliriz."

Gerçekleşen toplantıda, Milli Emlak Müdürü Mehmet Necati Bozkurt, fuar alanı yapılabilecek yerler konusunda bilgi paylaşımında bulundu. ŞUTSO Yönetim Kurulu Üyesi Murat İmamoğlu fuar alanı olarak yapılması düşünülen yerlerin ada ve parsel numaralı plan çizimini Defterdar Ali Osman Karaköse'ye sundu. Defterdar Ali Osman Karaköse de "Öncelikle fuar alanı olarak düşünülen yerlerin mülkiyet mi yoksa tahsisli yerler mi olduğuna bakmalıyız, alternatif yerler konusunda yardımcı olmayı elbette isteriz" dedi.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci / Güncel

Osman Karaköse Sabri Ertekin Şanlıurfa İmamoğlu Yerel Ekonomi Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title