Haberler

Yaşlı kadının yüzüne tekme atan vicdansız kendini böyle savundu: Erkek sandım, pişmanım

Güncelleme:

Gaziantep'te Suriye uyruklu zihinsel engelli Leyla Muhammed'e, bankta otururken tekme atan Şakir Çakır tutuklandı. Çakır'ın ifadesinde, vurduğu kişinin kadın olduğunu bilmediğini öne sürerek, "Ben olayın kızımın kaçırılmasına yönelik olabileceğini düşünerek kendimi kaybettim. Banktaki kişiyi erkek zannettiğim için bir anlık kızgınlıkla olayı gerçekleştirdim" dediği belirtildi.

Düztepe Mahallesi'nde pazartesi günü bankta oturan Suriye uyruklu zihinsel engelli Leyla Muhammed'in (70) çevresinde toplananlar, çocuk kaçırmaya çalıştığını ileri sürdü. Bu sırada kalabalık arasındaki bir kişi yaşlı kadına tekme attı. Saldırı anı ve kadının gözyaşı döktüğü anlar, cep telefonu kamerasıyla görüntülendi. Sosyal medyada paylaşılan görüntüler tepki çekti.

TUTUKLANDI

Olayla ilgili soruşturma başlatan polis ekipleri, yaşlı kadına tekme attığı tespit edilen 4 çocuk babası Şakir Çakır'ı gözaltına aldı. Çocuk kaçırıldığı iddiaları üzerine tekme attığını ve pişman olduğunu söyleyen Çakır, ifadesinin alınmasının ardından serbest bırakıldı. Ancak, karara başsavcılık itiraz edince, Çakır, yeniden gözaltına alındı. Yapılan araştırmada; 'fuhşa teşvik' dahil 9 ayrı suçtan kaydı olduğu belirlenen Şakir Çakır, polisteki işlemlerinin ardından salı günü sevk edildiği adliyede çıkarıldığı nöbetçi hakimlikçe 'kasten yaralama' suçundan tutuklandı.

Yaşlı kadının yüzüne tekme atan vicdansız kendini böyle savundu: Erkek sandım, pişmanım

"ERKEK SANDIM, PİŞMANIM"

Şakir Çakır ifadesinde tekme attığı kişinin kadın olduğunu bilmediğini öne sürdü. Garsonluk yapan Çakır, "4 çocuğum var. Olay günü kalabalık toplanmış ve çocuk kaçıran bir kişinin yakalandığını söylüyordu. Ben de olayın kendi kızıma yönelik bir kaçırma eylemi olduğunu düşündüm. Kendimi kaybettim ve kalabalıkta erkek sandığım kişiye yönelik kızgınlıkla olayı gerçekleştirdim. Müştekinin kadın olduğunu bilmiyordum. Müşteki de ilk etapta benden şikayetçi olmamıştı. Olaydan dolayı pişmanım" dediği belirtildi.

Suriyeli kadına tekme atan şüpheli: Erkek sandım, pişmanım

TEDAVİSİ SÜRÜYOR

Bu arada, Ersin Arslan Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavisi süren Leyla Muhammed'i Vali Davut Gül, kent protokolü ve çeşitli sivil toplum kuruluşu üyeleri ziyaret etti. Sağlık durumu iyi olan Leyla Muhammed'in, birkaç gün içerisinde taburcu edileceği belirtildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Düztepe Suriye Çocuk Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500

Yorumlar (14)

zübükzade:

Türk kadınına şort giydi diye ucan tekme atanlar hakaret edenler tekme tokat saldıranşllar serbest suriyeliye yaparsanız tutuklanırsın

35
119
yanıtYanıtla
Hasan Bulut:

Bildiğiniz insanlıktan çıktınız 70 yaşında bir kadının yüzüne tekme atmayı savunacak kadar insanlıktan çıktınız.

yanıt64
yanıt7
Yusuf Saygın:

Şu söylemin bölücü,etnik ayrımcı,faşist bir düşüncedir.İnsanlık her canlıya saygı duymayı ve yaşamlarına müdahele etmemeyi gerektirir.Bunun şucusu bucusu olmaz.

yanıt17
yanıt5
Sanane Adımdan :

sen kafayı yemişsin git bi doktora görün

yanıt6
yanıt0
Okan Kılıç:

Erkek sanmış. Pislik. Kurban olan o kadının gözyaşlarının her bir tanesine..

75
15
yanıtYanıtla
Murat ÖREN:

Kafasız adam olayı anlamadan kadına saldırmış. Bunun adına yargısız infaz deniyor. Bizim cümbelek takımı çok sever böyle saldırmayı. Bir çiçek bir tatlı al git yaşlı kadının elini ayağını öperek özür dile. İhtiyacını sor kendini affettir.

70
7
yanıtYanıtla
Durmuş GÖKÇE:

bunun affı yoktur devlet varsa adalet varsa bunun gibilerine cezasını vermeli ön kapıdan sokup arka kapıdan bırakmamalı

yanıt44
yanıt1
Hakan Arslanoglu:

Suriyeli kadın gerçekten erkeğe fena benziyor. Taksim de kadınlar tuvaletine girse kadınlar içerde erkek var diye saldırıya geçerler.

17
59
yanıtYanıtla
Eğrioturdoğrukonuş:

Bir durdur bir sor bak şüpheli hali varsa belli eder. anlamadan bilmeden sorgusuz sualsiz vurulur mu? Suçlusun...

68
2
yanıtYanıtla
Gunay Ozen:

Erkek sanmış mış pişmanmış... Savunmaya ve özüre bak!!! Afedersiniz de cehalet böyle bir şey olsa gerek!

59
7
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title