Haberler

Suat Önal Radyo 80 Özel'de

Güncelleme:

Osmaniye Milletvekili Yrd. Doç. Dr. Suat Önal, 17 Eylül günü saat 17'de Radyo 80 Özel'in canlı yayın konuğu olacak.

Programda Şükrü Tozluklu ve Erkan Dinç'in sorularını yanıtlayacak olan Milletvekili Önal, Osmaniye'ye yapılan yatırımlar hakkında da bilgi verecek.

Geçen yıl yapılan 12 Haziran seçimleri ile Osmaniye Milletvekili seçilen Suat Önal'ın Osmaniye ve ülke gündemindeki konuları değerlendirmesi bekleniyor.

Gelecek yıl yapılması beklenen yerel seçimlerde Ak Parti'nin belediye başkan adayı kim olacak, Osmaniye'de barındırılan Suriyeliler şehirde daha ne kadar kalacak, Osmaniye'de devam eden kamu yatırımları neler, 30 Eylül'deki Ak Parti kongresi partiyi nasıl şekillendirecek, Ak Parti'ye Osmaniye'den katılımlar olacak mı, çok tartışılan 4+4+4 eğitimde neleri değiştirecek? Bu ve benzer tüm sorular Radyo80 Özel'de yanıt bulacak

Sosyal medya üzerinden gelen sorulara da yer verilecek olan programda dinleyiciler sorularını doğrudan milletvekiline sorabilecek. Osmaniye Milletvekili Yrd. Doç. Dr. Suat ÖNAL'ın konuk olarak katılacağı Radyo 80 Özel 17 Eylül 2012 Pazartesi günü saat 17'de canlı olarak yayınlanacak.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Suat Önal Osmaniye Ak Parti Eylül Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title