Haberler

Spor Yapmayı Seven Babalara En Özel Hediyeler Reebok'tan!

Güncelleme:

Reebok One Series Tekstil ve RealFlex Ayakkabı Koleksiyonu Babalar Günü için babanıza konfor, şıklık, enerji ve sağlık hediye etmek için listenizde yer almaya hazır!


Sunduğu yenilikçi teknolojiler ve üstün konfor sayesinde, her yaştan erkeğin ilgisini çekecek ayakkabı ve tekstil modelleri sunan Reebok, spor yapmayı kolaylaştıran teknolojik ürünler ile hediye seçiminde de kolaylık sağlıyor.

BareMOVE teknolojisine sahip One Series Tekstil Ürünleri, daha konforlu bir antrenman deneyimi için vücudu serin tutarken hareket özgürlüğünü üst seviyelere taşıyor. Reebok, elde ettiği bilgiler ışığında geliştirdiği BareMOVE teknolojisini üç ana özellik üzerine kuruyor: Nefes Alabilirlik, Hareket Özgürlüğü ve Koruma Etkisi. Her özelliğin Reebok ONE Series tekstil koleksiyonunda bir fonksiyonu bulunuyor ve antrenmanlardan maksimum verim alınmasını sağlıyor.

Koşu ve antrenmanlarda maksimum konfor sağlayacak RealFlex ayakkabı modelleri ise sportif babalarınızı çok sevindirecek! Birbirinden bağımsız çok yönlü hareket eden esnek taban sensörleri ile spor yaparken ayağın her hareketine tam uyum sağlayan RealFlex modelleri çeşitli renk seçenekleriyle babanızın enerjisini ikiye katlayacak!

Babalar Günü için en ideal hediyeler Reebok satış noktalarında sizleri bekliyor!

Kaynak: Bültenler / Güncel

Babalar Günü Reebok Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title