Haberler

Günlerdir kızlarından haber alamayan aile, gelen telefonla bir kez daha yıkıldı: 200 bin TL teklif ediyorlar

Güncelleme:

Diyarbakır'da sosyal medya üzerinden tanıştığı genç ile görüşmek için 5 Mart günü evden çıkan 12 yaşındaki Büşra Nur Aygün'den haber alınamıyor. Kızlarının kaçırıldığını öne süren ailenin şikayeti üzerine polis çalışma başlattı. Anne Gülsima Aygün, "Bize 200 bin TL teklif ediyorlar. Polisi devreden çıkarın, para karşılığında anlaşalım diyorlar ama benim kızım mal değil" dedi.

Sur ilçesinde yaşayan Büşra Nur Aygün ile Yakup K., sosyal medyadan tanışıp arkadaş oldu. Bir süre sonra Büşra Nur, Yakup K.'ye görüşmek istemediğini söyledi. Yakup K., son kez görüşmek için Büşra Nur'u sokağa çağırdı. Evden çıkan Büşra Nur'dan bir daha haber alınamadı. Sabah eve gelen babası kızının olmadığını fark etti. Büşra Nur'dan haber alamayan ailesi, polis merkezine giderek şikayetçi oldu.

"HER YERE BAKTIM, BÜŞRA YOK"

Adliye binasına giderek şikayetçi olan anne Gülsima Aygün, 5 Mart sabahı 05.30'da eşinin eve geldiğini ve oturdukları bina girişi ile evin kapısının açık olduğunu gördüğünü söyledi. Aygün yaşananları şöyle anlattı: "Beni çağırmadan önce bütün odaları kontrol etmiş. Bana dedi ki 'Büşra nerde?' Dedim 'İçeride', ama eşim bana dedi 'Her yere baktım, Büşra yok'. Biraz oturduk, araştırdık, sonra karakola gittik. Kaçırıldığını beyan ettik. Telefona baktık, kardeşim o çocuğa mesaj attı. Dedi ki 'Yakup isimli kişiyi telefona alabilir miyim' diye. Çocuğu aradık, ona ulaşamadık.

SOSYAL MEDYADAN TANIŞTIĞI ÇOCUKLA GÖRÜŞMEK İÇİN EVDEN ÇIKAN BÜŞRA NUR KAYIP

"ARAYIP 'SENİN KIZIN BİZİM YANIMIZDA' DEDİLER"

Öğle saatlerinde bir kadın beni aradı. Dedi 'Ben Yakup'un annesiyim, senin kızın bizim yanımızda'. '12 yaşındaki bir çocuk nasıl sizin yanınızda olabilir' dedik. Dedi ki, 'Birbirlerini seviyorlar'. Çocuk 16 yaşında. 'Çocuğumla konuşabilir miyim' dedim, 'Hayır' dedi. Dedi 'Gel anlaşalım, bu işe çözüm bulalım'. Biz 'Hayır' dedik, 'Biz kızımızı istiyoruz' dedik. 'Kız emin ellerde, biz vermiyoruz' dedi.

SOSYAL MEDYADAN TANIŞTIĞI ÇOCUKLA GÖRÜŞMEK İÇİN EVDEN ÇIKAN BÜŞRA NUR KAYIP

"200 BİN TL TEKLİF EDİYORLAR, BENİM KIZIM MAL DEĞİL"

Dilekçe verdik, çocuğumu istiyorum. Kızım küçük, çikolata için ağlayan bir çocuk. Bize para teklif ediyorlar, kendi kızlarını vermek istiyorlar. 200 bin TL teklif ediyorlar. Polisi devreden çıkarın para karşılığında anlaşalım diyorlar ama benim kızım mal değil."

SOSYAL MEDYADAN TANIŞTIĞI ÇOCUKLA GÖRÜŞMEK İÇİN EVDEN ÇIKAN BÜŞRA NUR KAYIP

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Sosyal Medya Diyarbakır Aile 3.Sayfa Güncel Haberler

Netanyahu'yu evinde ağırlayan Trump: Başkan seçilmezsem 3. Dünya Savaşı çıkar

Netanyahu'yu evinde ağırlayan Trump: Başkan seçilmezsem 3. Dünya Savaşı çıkar

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, 'Türkiye Türk'tür Türk kalacak' yazısı Van'ı karıştırdı

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, "Türkiye Türk'tür Türk kalacak" yazısı Van'ı karıştırdı

Herkes pijamaya benzetti! Vakko'nun olimpiyata giden sporcularımız için tasarladığı kıyafete tepkiler çığ gibi

Herkes pijamaya benzetti! Vakko'nun olimpiyata giden sporcularımız için tasarladığı kıyafete tepkiler çığ gibi

Bakmadan Geçme

27-28 Temmuz Konya elektrik kesintisi listesi! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Temmuz 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Temmuz Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? Sancaktepe, Avcılar, Esenler elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? Ankara Keçiören, Altındağ, Ayaş elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Ataşehir hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Ataşehir nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Kadıköy hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Kadıköy nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Beykoz hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Beykoz nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Küçükçekmece hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Küçükçekmece nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Instagram bu hikayeye erişilemiyor hatası! (ÇÖZÜMÜ) Instagram bu hikayeye erişilemiyor ne demek, neden olur? Cihan Çanak bozkurt işareti mi yaptı? UEFA Cihan Çanak'a ceza verecek mi? Rüyada birinin öldüğünü duymak ne anlama gelir?
Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

500

Yorumlar (9)

Özgür Sevindik:

Bunuda hükümete baglayan yarım akıl fukaraları var

128
77
yanıtYanıtla
Nilgun Karasu:

Maalesef böyle anne babalar olduğu sürece daha çok evlatlarımızin haberlerini görürüz 18 yaşından önce telefon vermeyin ya hayatlarını söndürmeyin

123
22
yanıtYanıtla
vatandaş rıza:

bu hükünmetle buraya kadar yapanın yanına kar kalmadıgı bir hükümet istiyoruz yakında afta verrler oy icin

63
71
yanıtYanıtla
Turgut Aydın:

Para sahiplerine af geldi Gününde vergisini ödeyenler keriz olduuu

yanıt25
yanıt5
Özgür Sevindik:

Rıza evindeki anasının baba sının sahip çıkamadığına devlet birşey yapamaz Nedenmi bunlar Z kusagı anladin

yanıt28
yanıt9
Ali Çelik:

Şimdi söyleyeceğim çok şey var ama neyse ailede suç kızı bu kadar boş bırakmakta nedir 12 yaşında dikkat edin ar namus hayâ ne diyorum ben ya kızını dönmeyen dizini döver yol gösterecek onunla arkadaş olacaksın

58
30
yanıtYanıtla
Nilgun Karasu:

13 yaşında kızım var lütfen sosyal medyası olmasın bu yaş okul öğrenme yaşı her doğuran anne baba olamıyor maalesef bunlara üzülmüyorum sadece çocuğa üzülüyorum

66
6
yanıtYanıtla
Jasmin Scheerer:

12 yasinda makyaj nooluyo bu cocuklara

7
3
yanıtYanıtla
Ramazan Cingöz:

Yazıklar olsun be . Nasıl sistem nasıl hukuk nasıl adalet yıl 2023

2
5
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title