Haberler

Çarşaflı kadınları çekip "Sizde hiçbir şeyden nefret etmediğim kadar nefret ediyorum" yazan tıbbi sekreter açığa alındı

Güncelleme:

Sakarya'da Sapanca İlçe Devlet Hastanesinde çalışan bir tıbbi sekreter, 3 tane çarşaflı kadını izinsiz şekilde kayıt altına alarak, "Sizden hiçbir şeyden nefret etmediğim kadar nefret ediyorum" sözleri ile sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı. Büyük tepki çeken paylaşım sonrası şahıs açığa alındı.

Sapanca İlçe Devlet Hastanesinde tıbbi sekreter olarak çalışan Buket G., sosyal medya hesabı üzerinden tepki çeken bir paylaşım yaptı.

"SİZDEN NEFRET EDİYORUM"

Hastane bahçesinde bulunan banklarda oturan 3 tane çarşaflı kadını izinsiz şekilde kayıt altına alan Buket G. o anları, "Sizden hiçbir şeyden nefret etmediğim kadar nefret ediyorum" sözleri ile sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı.

Sosyal medyada çarşaflı kadınlara yönelik nefret paylaşımı yapan tıbbi sekreter açığa alındı

AÇIĞA ALINDI

Sakarya Valiliğince, Sapanca Devlet Hastanesinde tıbbi sekreter olarak görev yapan B.G. isimli kadının, sosyal medya hesabında, "Sizden hiçbir şeyden nefret etmediğim kadar nefret ediyorum." yazısıyla çarşaflı kadınların videosunu paylaşması üzerine idari soruşturma başlatıldı.

"Halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama" suçlamasıyla yürütülen soruşturma kapsamında B.G, Sakarya Valisi Çetin Oktay Kaldırım'ın talimatıyla açığa alındı.

Kaynak: AA / Güncel

Sakarya Haberler

500

Yorumlar (2)

İsmail Alican Gökmenoğlu:

Assasin's Creed'de böyle kamuflaj görülmedi. Kızın ne suçu varsa, yazık olmuş. Bunlar dava açsa ispatlayamazlar da görüntülerdekinin kendileri olduklarını.

23
53
yanıtYanıtla
Goethegitme:

Tamam oyun çocuğu sütünü iç yat

yanıt4
yanıt0
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title