Haberler

Şort giyen genç kıza sokakta sözlü saldırı! Babasına da hakaret edildi

Güncelleme:

Sosyal medyada Şebnem Tüfekçi isimli genç kız, sokakta şort giydiği için kendisine tepki gösteren bir şahsın videosunu paylaştı. Şahsın videoda Tüfekçi'ye ve babasına hakaretler yağdırdığı duyuluyor.

Sosyal medyada yayılan bir video, tepki çekti. Şebnem Tüfekçi adlı genç kız, İstanbul Fikirtepe'de sokakta şortla yürüdüğü sırada yanına yaklaşan ve giydiği şorta tepki gösteren bir şahsın, kendisine hakaretler yağdırdığı anların görüntülerini paylaştı.

"SEN UTANMAZSIN"

Tüfekçi, videodaki şahsa, şort giymesinin onu ilgilendirmediğini belirtirken, şahıs, "Sen utanmazsın" şeklinde karşılık veriyor. Diğer yandan Tüfekçi, şort giymesine ailesinin bile karışmadığını, videodaki şahsın hiç karışma hakkı olmadığını dile getiriyor. Bunun üzerine şahıs, Tüfekçi ve babasına hakaret yağdırıyor.

SOSYAL MEDYADA BÜYÜK TEPKİ ÇEKTİ

Diğer yandan söz konusu video, sosyal medyada en çok konuşulanlar arasına girdi. Çok sayıda sosyal medya kullanıcısı, videoyu paylaşarak, şahsın genç kıza yönelik müdahalesinin ve hakaretlerinin yanlış olduğunu vurguladı.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Sosyal Medya Fikirtepe İstanbul Türkiye Güncel Haberler

500

Yorumlar (55)

Kıvanç Koçak:

Kız sonuna kadar haklı. İstediğini giyebilir. Bu ülke heresin ülkesi. Kimse kimsenin dünya görüşüne göre davranmak zorunda değil!

280
243
yanıtYanıtla
Fırat Türk:

Ciplak gezelim o zaman.toplumun yapisina ters giyimler var erkek olsun kadin olsun sokagin bir adabi var

yanıt60
yanıt87
sen sen ol:

Bakmak sakıncalı ve imansızlıksa, İmana Allaha inanılan bir ülkede bir bayanın Şort giymeside bir okadar imansızlıktır. Nokta

211
294
yanıtYanıtla
Abdullah Atik:

Utanmaz adam sanalım kaldı terbiye vermek bre terbıyesiz bre ahlaksız şehir canavarı..

191
218
yanıtYanıtla
Mustafa Sesen:

Beyler bayanlar, insan acik giyinmeyi nasil savunabilir? Akil aliyor mu? Bunun dinle alakasi bir yerde vardir belki ama daha cok insani ve ahlaki bir durum degil midir? Nasil savunursunuz anlayamiyorum.

219
186
yanıtYanıtla
vatan sever:

Adam haklı sonunakadar

205
197
yanıtYanıtla
Ayhan Yavuz:

gerizekalı adam sanane bakmazsın olay biter. ahlaksız.

213
188
yanıtYanıtla
sen sen ol:

Asıl Ahlaksız sensin, sende bu olayı takip etmezsin, yorum yazmazsın olur biter. Bir İslam ülkesinde Şort giyen Bayan Ahlaksız olmuyorda, onu uyaranlar Ahlaksız oluyor öylemi? Şort giyen Bayan görmek istiyorsan Gayri-Müslüm ülkede yaşayacaksın, burada değil.

yanıt54
yanıt67
sümbülzade vehbi :

BAKMAZSIN OLAY BİTER Mİ? BU HALE GELDİNİZ YANİ BU MU ÖZGÜRLÜK BENCE BİLİNÇ ALTINA SALDIRIYORSUNUZ İŞİNİZE GELİYOR SOYUNMALARI TEŞVİKİ REVAN EDEN DE SİZLER DEĞİL MİSİNİZ? NE KADAR ÇOK OLURSA O KADAR NORMAL GELİR GÖZE KADIN BU EŞYA DEĞİL KİŞİ KENDİ KALİTESİNİ BELİRLER SOYUNMAK KALİTELİ OLMAK ANLAMINA GELMİYOR...

yanıt7
yanıt5
Ahmet :

Şort giyerek kimseyi taciz etme hakkin yok biz kilotla diseri cikirih mi

182
188
yanıtYanıtla
Tüm 55 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title