Haberler

Son Dakika! İstanbul'da yatalak hastaya kötü muamele görüntüleriyle ilgili 4 tutuklama

Güncelleme:

Son dakika! İstanbul'daki özel bir hastanede sağlık çalışanlarının yaşlı hastaya kötü muamelede bulunduğu görüntülerle ilgili adliyeye sevk edilen 9 şüpheliden 4'ü tutuklandı.

İçerenköy'deki özel bir hastanenin yoğun bakımında yatan yaşlı bir kadının yüzüne hastane görevlilerince para konularak korkutulduğu ve hastaya karşı aşağılayıcı davranışlarda bulunulduğunu gösteren videonun sosyal medya ve bazı haber sitelerinde gündeme gelmesinin ardından soruşturma başlatıldı. Soruşturma kapsamında olayla ilgili 7'si İstanbul, biri Samsun ve diğeri de Bursa'da olmak üzere 9 şüpheli gözaltına alındı. Zanlılar, emniyetteki işlemlerinin ardından Anadolu Adalet Sarayına sevk edildi.

Son Dakika! İstanbul'da yatalak hastaya kötü muamele görüntüleriyle ilgili 4 tutuklama

2 ŞÜPHELİ SERBEST BIRAKILDI

Savcılık tarafından ifadeleri alınan şüphelilerden yaşlı hastanın üzerine para koyan Ali E'nin de aralarında bulunduğu 4'ü, "beden bakımından kendini savunamayacak durumda olan kişiye eziyet" suçundan tutuklanma talebiyle, 3'ü ise haklarında adli kontrol hükümleri uygulanması istemiyle hakimliğe gönderildi. 2 şüpheli, savcılık ifadelerinin ardından serbest bırakıldı.

Son Dakika! İstanbul'da yatalak hastaya kötü muamele görüntüleriyle ilgili 4 tutuklama

YAŞLI KADIN, OLAYDAN 4 AY SONRA VEFAT ETMİŞ

Nöbetçi sulh ceza hakimliği, Ali E'nin de aralarında yer aldığı 4 şüphelinin tutuklanmasına, diğer 3 zanlının ise adli kontrol şartıyla serbest bırakılmasına karar verdi. Bu arada, hastanede görüntüsü çekilen yaşlı kadının olaydan 4-5 ay sonra hayatını kaybettiği, bir üvey oğlu olduğu öğrenildi.

Mesut Şahin
Haberler.com - Güncel

İstanbul Haberler Son Dakika

500

Yorumlar (5)

Buz küpü:

Annelerine de böyle davranıyorlardır bunlar.Alay ederken utanmıyordunuz ama bir de yüzünü kapatıyor terbiyesiz. Annesi ne kadar kahretse azdır.

10
0
yanıtYanıtla
mardinli yiğit:

ohhh. en az 3 sene de yatsınlar içeride, yaşlı hastanın yüzünü attıkları paralara karşılık aç bırakılsınlar..

5
0
yanıtYanıtla
Turgut Reis:

Demekki sosyal medya olmasaydı böyleleri aramizda serbest dolaşacak.

5
0
yanıtYanıtla
Metin Yalcin:

Devletimizin savcıları ve hakimleri, şımarık, kudurmuş, hadsizlere son olaylardan sonra güzel ayar veriyor, yapanın yaptığı yanına kâr kalmıyor ..

3
0
yanıtYanıtla
Hayri :

Madem tutuklandılar koğuş sistemi olan bir c.evine kapatılsınlar orada çalgı çengi bildikleri bilmedikleri bütun dansları öğrenirler

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title