Haberler

Atatürk büstünü yerinden söküp çöpe kutusuna atan şüpheli tutuklandı

Güncelleme:

Denizli'de, bir okulun bahçesindeki Atatürk büstünü söküp çöp kutusuna attığı öne sürülen şüpheli, polis tarafından gözaltına alındı. Şüpheli, adliyeye sevk edildiği sırada gazetecilere, "Maskeyi çıkartın. Maske takmak Allah'a şirktir" dedi. Öte yandan şüpheli, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde gerçekleşen olay, dün akşam saatlerinde Zeytinköy Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Muhterem A., sokağa çıkma kısıtlamasını ihlal ederek Hayırseverler Ortaokulu'ndaki Atatürk büstünü yerinden söktü. Büstü, okulun yanındaki çöp kutusuna atan Muhterem A., çevresinde bulunan 2 Türk bayrağını da keserek yanına aldı.

POLİSE HER ŞEYİ İTİRAF ETTİ

Muhterem A. daha sonra bölgede devriye görevi yapan polis ekiplerinin yanına gidip Atatürk büstünü söktüğünü ve çöpe attığını söyledi. Muhterem A. gözaltına alınırken, çöp kutusuna atılan büst, polis ekiplerince bulunduğu yerden çıkartıldı. Muhterem A.'nın üzerindeki kesilmiş Türk bayraklarına da el konuldu. Hakkında soruşturma başlatılan Muhterem A.'nın bir okulda hizmetli olarak görev yaptığı ve geçen hafta istifa ettiği öğrenildi.

Atatürk büstünü çöpe attı! Gözaltına alınırken 'Maske takmak şirktir' dedi

"MASKEYİ ÇIKARTIN"

Muhterem A., emniyette yapılan işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildiği sırada kendisini görüntüleyen gazetecilere, "Maskeyi çıkartın. Maske takmak Allah'a şirktir. Maske takmayın" dedi. Ardından da Muhterem A., maskesini aşağıya indirdi. Polis ekiplerince uyarılan Muhterem A. daha sonra maskeyi uygun şekilde taktı.

TUTUKLANDI

Öte yandan, Atatürk büstünü söküp, çöp kutusuna attığı ileri sürülen Muhterem Arslan (31), sevk edildiği adliyede, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Kemal Atatürk Pamukkale Haberler

500

Yorumlar (18)

EMPATİ:

Her tarafından provakasyon akıyor. . . Bu kadar cehalete pes. . . Millet artık M. Kemal üzerinden provokasyonları yemiyor kardeşim. . . Geçmişte kaldı. . . Hadi başka kapıya. . . Aklı veren kimse çok cahil miş. .

37
4
yanıtYanıtla
Yahya:

Belki sadece kafayı yemiştir. Koronavirüs esnasında normal.

yanıt0
yanıt2
cengo:

yazık yav ölü bir adamın büstünü bile hazmedemiyorsunuz okulda duran birşey ile nasıl bir derdin olabilir

26
11
yanıtYanıtla
Vatandaş:

Bunu bir temiz dövün be. Hayvana bile şiddet uygulanmaz ama hayvanın bile bir karakteri vardır.

24
9
yanıtYanıtla
Namyelüs:

Adamın maskesini indirmek lazım. Yüzündeki değil, beynindeki maskeyi.

21
11
yanıtYanıtla
KARSLI:

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

23
6
yanıtYanıtla
Türk67:

Bu yorumu begenmeyen malukatlar duyun tek bayrak tek mıllet tek devlet yasasın turkıye NE MUTLU TURKUM DIYENE MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

yanıt2
yanıt1
duyun:

lan neyin kafasını yaşıyorsunuz siz. Atın bunu Ülkemizden

17
5
yanıtYanıtla
Cahil AYIKLAYICI:

Cahiller sürüsü bu ülkeden hiç eksilmedi eksilmeyecek sanırım. Çomarlar sizi bi bitmediniz.

14
6
yanıtYanıtla
HAYAA:

Şu soğuk günlerde içeriye girmenin yollarından biri olsa gerek.

17
0
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title