Haberler

Şaka yapayım diye masadan alıp tetiğe bastığı şarjörsüz silahla kuzenini alnından vurdu

Güncelleme:

Antalya'da Abuzer Ünder adlı şahıs, gece saatlerinde temizlemek için çıkarttığı silahını masaya koydu, şarjörünü de çıkardı. Bu sırada Ünder'in yanına gelen kuzeni de şaka yapmak amacıyla aldığı silahı Ünder'e doğrultarak tetiği çekti. Ancak silah boş değil. Namlunun ucundaki mermi, Ünder'in alnına isabet etti. Talihsiz genç, kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Antalya'da gece saatlerinde Kepez ilçesi Baraj Mahallesi 5896 sokakta bulunan gecekonduda iddiaya göre Abuzer Ünder, tabancasını temizlemek için çıkartıp, masaya koyduğu sırada yanına gelen kuzeni A.N., şarjörü olmayan tabancayı Ünder'e çevirip, tetiğe bastı. Tabancanın ateş almasıyla alnından vurulan Abuzer Ünder, yere yığıldı.

TÜM MÜDAHALEYE RAĞMEN KURTARILAMADI

Ünder, yakınları tarafından çağrılan ambulansla Kepez Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Ünder, müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Ünder'in cenazesi otopsi yapılmak üzere Antalya Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü.

KAZAYLA PATLADIĞINI SÖYLEDİ

Olayla ilgili soruşturma başlatan polis, A.N.'yı gözaltına aldı. İfadesinde tabancanın kazayla patladığını ve Abuzer Ünder'in ölümüne neden olduğunu belirten A.N., çok üzgün olduğunu söyledi. Akrabası Abidin Ünder, "Yaşanan olay herkese ders olsun. Kimse silahla oyun oynamaya kalkmasın" diye konuştu. Abuzer Ünder'in cenazesi, otopsinin ardından toprağa verilecek.

Şaka yapayım diye masadan alıp tetiğe bastığı şarjörsüz silahla kuzenini alnından vurdu

Şaka yapayım diye masadan alıp tetiğe bastığı şarjörsüz silahla kuzenini alnından vurdu

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Antalya Kepez Haberler

500

Yorumlar (3)

Çınar Saraç:

Erkek yapsa yine kadın katliamı bitmiyor derler ama kız yapınca şakaydı öyle oldu , yok kendini kurtarmak için derler vs

44
21
yanıtYanıtla
Hek Tor:

Namlunun ucunda mermi olmaz... Mermi ateşleme yuvasıdır o!!!

13
14
yanıtYanıtla
mahmut kemal :

İletişim cihazları incelensin durum şüpheli

12
5
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title