Haberler

Son Dakika: CHP Denizli Milletvekili Haşim Teoman Sancar partisinden istifa etti

Güncelleme:

Son dakika: CHP Denizli Milletvekili Haşim Teoman Sancar, Twitter hesabından "Cumhuriyet Halk Partisi üyeliğinden istifa ettiğimi kamuoyunun bilgisine saygılarımla sunarım" sözleriyle partisinden istifa ettiğini duyurdu. Sancar, geçtiğimiz günlerde CHP'den istifa etmeyeceklerini açıklayan 17 milletvekili arasında yer alıyordu.

CHP'de istifa depremi sürüyor. Denizli Milletvekili Teoman Sancar, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Cumhuriyet Halk Partisi üyeliğinden istifa ettiğimi kamuoyunun bilgisine saygılarımla sunarım" dedi. Sancar, açıklamasında istifanın gerekçesine değinmedi.

Son Dakika: CHP Denizli Milletvekili Haşim Teoman Sancar partisinden istifa etti

"BAŞKA BİR PARTİYE GEÇMEK İÇİN İSTİFA ETMEDİM"

Sancar'ın öğleden sonra CHP Denizli İl Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu'nu arayarak "özel sebepler" gerekçesiyle istifa ettiğini bildirdiği ve başka bir partiye de geçmeyi düşünmediğini söylediği öğrenildi. CHP Genel Başkanlığı'na gönderdiği istifa dilekçesinde Sancar, "Üyesi bulunduğum Cumhuriyet Halk Partisi'nden istifa ediyorum. Hiçbir oluşum ve siyasi partiye geçmek sebebiyle istifa etmiş değilim" diye belirtti.

CHP'DE İSTİFALAR ARDI ARDINA GELDİ

CHP'den daha önce, İzmir Milletvekili Mehmet Ali Çelebi, Yalova Milletvekili Özcan Özel, Karabük Milletvekili Hüseyin Avni Aksoy istifa etmişti.

İSTİFA ETMEYECEĞİNİ AÇIKLAYAN VEKİLLER ARASINDAYDI

Sancar, geçtiğimiz günlerde CHP'den istifa etmeyeceklerini açıklayan 17 milletvekili arasında yer alıyordu.

Son Dakika: CHP Denizli Milletvekili Haşim Teoman Sancar partisinden istifa ettiHaşim Teoman Sancar

TEOMAN SANCAR KİMDİR?

Teoman Sancar 1970, Denizli doğumlu. Baba adı Fikrettin, anne adı Naciye. Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünü bitirdi. Denizli'de inşaat sektöründe faaliyet gösteren Sancar İnşaat Şirketinin Yönetim Kurulu Başkanlığını yaptı. Denizli Sanayici İş Adamları Derneği Üyeliği ve Denizli Emlakçılar Odası Başkanlığı görevlerinde bulundu. Denizli Belediye Meclis Üyeliği ve CHP Grup Başkanvekilliği yaptı. 2015 - 2017 yılları arasında Denizli İl Başkanlığı görevinde bulundu.

Haşim Teoman Sancar, 24 Haziran 2018 genel seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi'nden XXVII. Dönem Denizli Milletvekili seçilerek TBMM'de yasama çalışmalarına katıldı. Millî Savunma Komisyonu Üyesidir. Orta düzeyde İngilizce bilen Sancar, evli ve 2 çocuk babasıdır.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili Denizli Haberler Son Dakika

500

Yorumlar (18)

MUSTAFA:

Allahım. . . İnşallah öyle bir Muhalefet gelsin ki Yapılan doğru işlere bu doğru-yapılan yanlış işlere de bu yanlış desin. . . . . . artık bıktık iyi güzel yapılan ne varsa kötüleyen bir art niyet arayan bir muhalefetten bıktııık. . . . zaten artık her gördüğümde tv radyo ne varsa kapatıyorum sesi bile çekilmiyor muhalefetin. . . . Şaka gibiler

113
49
yanıtYanıtla
cevdet:

yani AKP''li olsunlar diyorsun. . .

yanıt0
yanıt2
prf:

bunlar gerçekten İnce nin bu halkta karşılığı var sanıyor ama yok bütün bunları toplayın alacakları oy yüzde ikiyi geçmez hep beraber göreceğiz

77
84
yanıtYanıtla
nkk:

evet cok balon gördü türkiye incede onlardan biri sonucta babacan ve gülde ayni,

yanıt1
yanıt0
VATANDAŞ:

CHP ATATÜRK ün DÜŞÜNCELERİNE GERİ DÖN SÜN, BÜTÜN TÜRKİYE KAZANSIN.

56
43
yanıtYanıtla
mustafa:

2018 cb secımlerınde saklanmak yerıne kameralar onunde olsaydı yenı bir karaoğlan sahnede dıyebılırdık ama o sansı kaybettı kımse guvenıp ınanıpta oy vermez artık.

47
47
yanıtYanıtla
Murat:

Sezarın hakkı sezara. Adam 5 seneden beri mücadele ediyor olmuyor. En sonunda kurdu partiyi. Ne diyeyim hayırlı olsun

60
23
yanıtYanıtla
Adem:

Yavaş yavaş istifa geliyor bakarsın devam eder

24
6
yanıtYanıtla
AMANOS AYISI:

akp yine muhalfetsiz kazanacak turkiyede muhalefet parti yok

5
0
yanıtYanıtla
erkan yeşilkan:

CHP gelecek seçimlerde hezimete uğrayacak. ''i geçemeyecekler

1
1
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title