Haberler

Son Dakika! FETÖ'den aranan Bank Asya'nın kurucu ortağı Ankara'da sahte kimlikle yakalandı

Güncelleme:

Son dakika! Bank Asya'nın kurucu ortaklarından olan FETÖ firarisi Kamil Yavuz M., Ankara'da düzenlenen operasyonda sahte kimlikle yakalandı. Pişmanlıktan yararlanan bir şüpheli ifadesinde Kamil Yavuz M. hakkında, "FETÖ'nün himmet paralarını legal hale getiren kişidir" dedi.

Ankara Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince Çankaya ilçesinde düzenlenen operasyonda FETÖ firarisi Kamil Yavuz M, üzerinde başkası adına düzenlenmiş kimlikle gözaltına alındı.

BANK ASYA'NIN KURUCU ORTAĞI

Ekiplerin çalışmaları sonucu Kamil Yavuz M'nin, örgütün "Türkiye mütevelli heyeti"ndeki himmet ağının önemli isimlerinden ve Bank Asya'nın kurucu ortaklarından olduğu, hakkında FETÖ yöneticisi olduğuna dair çok sayıda beyan bulunduğu ve ByLock kullanıcısı olduğu tespit edildi.

"FETÖ'NÜN HİMMET PARALARINI LEGAL HALE GETİREN KİŞİDİR"

İzmir'de etkin pişmanlıktan faydalanan bir şüphelinin ifadesinde, Kamil Yavuz M. hakkında "FETÖ'nün himmet paralarını legal hale getiren kişidir" şeklinde beyanda bulunduğu ve Kamil Yavuz M. hakkında İstanbul Ağır Ceza Mahkemesince verilmiş arama kaydı olduğu öğrenildi.

Öte yandan, halen örgütün finansal yapılanması içinde yönetici pozisyonunda çalışmaya devam eden zanlının, bugüne kadar yakalanmamak için kılık değiştirdiği ve sık sık adres değişikliği yaptığı belirlendi.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Ankara Emniyet Müdürlüğü Bank Asya Güncel Haberler Son Dakika

500

Yorumlar (37)

ÇOK BİLMİŞ KIZ ASLI:

BELKİ ONUDA KANDIRMIŞLARDIR OLAMAZ MI????? HANİ SİZ KANDIRILDIK DEYİP ÇIKTINIZ YA İŞİN İÇİNDEN.

28
3
yanıtYanıtla
Asli asli:

Sen hala inaniyonmu darbe marbe anlayalım artık beraber olup herseyini aldılar ülkenin.

yanıt5
yanıt0
Zukzuk:

Asli’cim, kandirildik demek isin gelisi 1- siyasetin icinde siyasi gucun olacak 2- Paran olacak basip aklanacaksin.. yoksa iste ogretmen polis memur lar gibi iceriden cikamazsin. Yoksa kaldimi iceride hic is adami alindimi iceri 1 tane siyasetci? Kandirilan 85 milyon biziz halkiz...

yanıt10
yanıt1
Serap:

Kimse kandirilmadi kandırılan biz halk. Darbe marbe 15 temmuz ağustos diyerek kandirildik. Sonuç dolar yakında 10 lira olacak.

yanıt10
yanıt3
Enayiavcilari:

Ozaman neden saklaniyor ? 15 Temmuz olmadan gelib kandirildim deseydi. Neden sahte kimlikler neden terrörist gibi saklanmalar? Amaciniz ne?

yanıt3
yanıt4
DAMDAKİ KEMANCI:

Kız Aslı , ilk defa likelerinin fazla olduğunu gördüm . Kafamıza taş mı yağacak , yoksa kıyamet alameti mi ?

yanıt1
yanıt0
Murat:

Enayi avcıları arkadaşım, her kandırılan bir değil , parası olup kandırılanla garaban olup kandırılan farklı. Parası olan dışarıda, gariba tanıdıklarım 4 senedir içeride, hiçbir şey yapmamalarına rağmen, silahlı terör örgütüne üye olmak suçundan yatıyor. Öğretmen, hemşire insanın silahla ne işi olur. İçeride ki polisin devleti korumaktan başka ne işi olur, bana açıkla. Bu insanlar neden içeride yatıyor.

yanıt2
yanıt0
by nokta:

aslı geçenlerde izmire deprem üzerinden yazan asena türk gibi olma ihtimalin kaç acaba aynı taktik üzerinden yorum yapıyorsunuz

yanıt0
yanıt0
Siyasetle iç içe geçmiş:

Bank Asya dan kredi alıp boğazda villa alanlar yok muydu onlara dokunan yok her haldi.

27
3
yanıtYanıtla
Neden:

Bank asyayı açılışını seyredin bakalım kimleri göreceksiniz

19
7
yanıtYanıtla
Tüm 37 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title