Haberler

Son Dakika: Ankara'dan acı haber: Sele kapılan 1 kişinin cansız bedenine ulaşıldı

Güncelleme:

Son dakika: Ankara'da etkili olan sağanak sonucu meydana gelen selde 1 servis sürücüsü hayatını kaybetti. Ölen kişinin 27 yaşında olduğu ve rehabilitasyon merkezinde servis şoförü olarak çalıştığı öğrenildi.

Ankara'daki sağanakta Altındağ'daki Tatlar Deresi'nin taşması sonucu sel sularına kapılan servis sürücüsünün cansız bedenine ulaşıldı.

BAKAN YARDIMCISI'NDAN İLK AÇIKLAMA

Acı haberi sosyal medya hesabından duyuran İçişleri Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı, ölen kişinin kimlik tespit çalışmalarının devam ettiğini dile getirdi. Bakan Yardımcısı şu ifadeleri kullandı: " Ankara'da sele kapılan bir vatandaşımızın cansız bedenine ulaşıldı. Kimlik tespit çalışmaları devam ediyor. Allah rahmet eylesin."

Son Dakika: Ankara'dan acı haber! Sele kapılan 1 kişinin cansız bedenine ulaşıldı

27 YAŞINDAKİ SERVİS ŞOFÖRÜ HAYATINI KAYBETTİ

Yapılan çalışmalar neticesinde hayatını kaybeden kişinin rehabilitasyon merkezinde servis şoförü olarak çalışan 27 yaşındaki İlkay Yiğit olduğu öğrenildi. Ekipler Yiğit'in cansız bedenini, dere kenarında, sel sularıyla sürüklenen ağaç dallarının arasında bulundu.

MANSUR YAVAŞ: 35 VATANDAŞIMIZ KURTARILDI

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, kentte etkili olan yağışlar hakkındaki son durumla ilgili sosyal medyadan açıklama yaptı. Yavaş, "Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün bugün yaptığı turuncu uyarı sonucunda Ankara merkezinde fırtınayla birlikte görülen gök gürültülü sağanak yağışlar nedeniyle şu ana kadar 300 bölgede su baskını 35 ağaç devrilmesi 23 çatı uçması 3 elektrik direği devirmesi ihbarı ulaştı. 35 vatandaşımız kurtarıldı. Yağışlar Ankara'nın genelinde hüküm sürdü. 1277 araç 3138 personel alanda çalışmaktadır. Mağduriyetin giderilmesi için 153 numaralı telefonumuzu arayabilirsiniz. Yağışlar salı gününe kadar devam edecektir." ifadelerini kullandı.

Son Dakika: Ankara'dan acı haber: Sele kapılan 1 kişinin cansız bedenine ulaşıldı

AĞAÇLAR DEVRİLDİ, ARAÇLAR ZARAR GÖRDÜ

Kent genelinde etkili olan yağış nedeniyle vatandaşlar zor anlar yaşadı. Kararan bulutlar nedeniyle kent bir süreliğine karanlığa büründü. Yağış sonrası suların yükselmesi üzerine bazı vatandaşlar ayakkabılarını çıkararak karşıdan karşıya geçmeye çalıştı. Atakule ve etrafında bazı ağaçlar devrilirken, bu durum trafiği de olumsuz etkiledi. Dikmen, Keçiören, Etimesgut ve Balgat'ta da bazı ağaçlar devrildi, araçlarda maddi hasar meydana geldi. Ceyhun Atıf Kansu Caddesi'nde bir binanın çatısı şiddetli rüzgarla önce karşı binaya çarptı, ardından yolda park halinde bulunan bir otomobilin üzerine düştü.

Mesut Şahin
Haberler.com - Güncel

Ankara Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500

Yorumlar (1)

FAKIR VATANDAS:

aydın,afyon,bolu dikkat et.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title