Haberler

Son dakika: AK Parti'den İsmailağa Cemaati'ndeki istismar iddialarına ilk yorum: Çocukların istismar edilmesi lanetli bir suçtur

Güncelleme:

Son dakika: Türkiye'nin gündemine oturan İsmailağa Cemaati'ndeki istismar iddialarına AK Parti kanadından ilk yorum geldi. Mağdurun yanında olacaklarını belirten Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "Basın yayın organlarında bir çocuğun 6 yaşındayken cinsel istismara maruz kaldığı yönündeki haberleri çok yakından takip ediyoruz. Çocukların istismarını lanetliyoruz. Çocukların istismar edilmesi asla affedilmeyecek lanetli bir suçtur." dedi.

İsmailağa Cemaatine bağlı Hiranur Vakfı'nın kurucusu Yusuf Ziya Gümüşel'in kızı H.K.G.'yi 6 yaşında evlendirdiği ve cinsel istismara uğramasına sessiz kaldığı iddiası tüm Türkiye'yi ayağa kaldırdı. Gümüşel'in kızı H.K.G., babasının kendisini 6 yaşındayken imam nikahıyla evlendirdiğini, çocukluğu boyunca her gün cinsel istismara uğradığını aktardı.

KÜÇÜK YAŞTA GELİNLİK GİYDİRİLMİŞ

Yıllarca evlendirildiği şahıs tarafından cinsel istismara uğradığını ve 14 yaşında doğum yaptığını belirten H.K.G.'nin 6 yaşında gelinlik giydirildiği fotoğrafları ortaya çıktı. Savcılık hazırladığı iddianamede, üç sanığın en az 27'şer yıl hapisle cezalandırılmalarını talep etti. Ayrıca savcı, H.K.G'nin eşi Kadir İstekli için cinsel saldırı suçundan da ceza istedi. Baba Yusuf Ziya Gümüşel, anne Fatma Gümüşel ve İstekli şu an tutuksuz yargılanıyor.

Son dakika: AK Parti'den İsmailağa Cemaati'ndeki istismar iddialarına ilk yorum: Çocukların istismar edilmesi asla affedilmeyecek lanetli bir suçtur

AK PARTİ'DEN İLK TEPKİ: EN YAKIN ŞEKİLDE TAKİP EDECEĞİZ

İsmailağa Cemaati'ndeki istismar iddiası ile ilgili AK Parti'den ilk tepki geldi. Parti Sözcüsü Ömer Çelik Twitter üzerinden yayınladığı açıklamada "Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığımız da konuyla ilgili açıklama yapmış, İstanbul Anadolu 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde açılan davaya müdahil olmuştur... Mağdurun yanında olacağız ve her türlü desteği vereceğiz. Mağdur her kimse yanındayız; suçlu her kimse karşısındayız. Devam eden hukuki süreçte çocuklarımızın üstün yararının gözetileceğine eminiz. Hukuki süreci en yakın şekilde takip edeceğiz.

"ÇOCUKLARIN İSTİSMARINI LANETLİYORUZ"

Basın yayın organlarında bir çocuğun 6 yaşındayken cinsel istismara maruz kaldığı yönündeki haberleri çok yakından takip ediyoruz. Çocukların istismarını lanetliyoruz. Çocukların istismar edilmesi asla affedilmeyecek lanetli bir suçtur."

Son dakika: AK Parti'den İsmailağa Cemaati'ndeki istismar iddialarına ilk yorum: Çocukların istismar edilmesi asla affedilmeyecek lanetli bir suçtur

Mesut Şahin
Haberler.com - Güncel

Haberler Son Dakika

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, 'Türkiye Türk'tür Türk kalacak' yazısı Van'ı karıştırdı

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, "Türkiye Türk'tür Türk kalacak" yazısı Van'ı karıştırdı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Netanyahu'nun ABD Kongresi'ndeki konuşmasına ilk tepki

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Netanyahu'nun ABD Kongresi'ndeki konuşmasına ilk tepki

Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

Bakmadan Geçme

27-28 Temmuz Konya elektrik kesintisi listesi! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Temmuz 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Temmuz Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? Sancaktepe, Avcılar, Esenler elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? Ankara Keçiören, Altındağ, Ayaş elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Ataşehir hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Ataşehir nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Kadıköy hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Kadıköy nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Beykoz hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Beykoz nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Küçükçekmece hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Küçükçekmece nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Instagram bu hikayeye erişilemiyor hatası! (ÇÖZÜMÜ) Instagram bu hikayeye erişilemiyor ne demek, neden olur? Cihan Çanak bozkurt işareti mi yaptı? UEFA Cihan Çanak'a ceza verecek mi? Rüyada birinin öldüğünü duymak ne anlama gelir?
Ağır işkence ölüm getirdi! İsrail hapishanesindeki Hamas lideri Ebu Arra hayatını kaybetti

Ağır işkence ölüm getirdi! İsrail hapishanesindeki Hamas lideri Ebu Arra hayatını kaybetti

500

Yorumlar (43)

Emrah Ala:

Hükümet olarak gerekeni yapacağız. şahsı karakola getirip ertesi gün salacağız... :)

118
34
yanıtYanıtla
Ercan Ercan:

hükümet olarak değil sistem sistem.. Medeni milletler seviyesindeki laikcumhuriyet sistemi

yanıt11
yanıt24
Ömer Babacan:

Hükümetimiz bu isi en ağır cezalarla karşılık vereceğinden süpem yok.sy ÖMER çelik bu işin peşini bırakmaz.

36
105
yanıtYanıtla
Fatih Erdem:

Cehennem zabanileri, umarım en ağır cezalar verilir

132
3
yanıtYanıtla
oguz:

ahir zaman alametleri din kimlerin eline kalmış bunlar insanı dinden sogutur ALLAH KORUSUN

122
6
yanıtYanıtla
Abdullah Aydemir:

Herkesin dini kendine. Neden başkasının dinine bakıp dinden soğuyalım ki? Olsa olsa böyle olaylardan ibret alır daha çok sarılırız.

yanıt3
yanıt1
Orhan Demir:

hepiniz aynisiniz. bir kerecikten bisey olmaz diye bunlara yol verdiniz

106
21
yanıtYanıtla
idris Demirci:

Doğru ise sapıklık. Kendi kirli emellerine İslamı alet eden zavallılar.

107
7
yanıtYanıtla
haksız mıyım:

bu pisliklerin yüzünden güzel dinimizi insanlar yanlış biliyor. islamda asla olmayan sapıklıktır bunlar

94
8
yanıtYanıtla
Haber okuru:

Allah Müslümanları İslamcılardan korusun.

82
20
yanıtYanıtla
Tüm 43 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title