Haberler

Solo Dünya Rekoru Kırdı!

Kaliteli ürünleri ve hesaplı fiyatıyla Türkiye'nin en çok tercih edilen tuvalet kağıdı markası SOLO, adını Guinness World Records Dünya Rekorları'na yazdırdı!

Kaliteli ürünleri ve hesaplı fiyatıyla Türkiye'nin en çok tercih edilen tuvalet kağıdı markası SOLO, adını Guinness World Records Dünya Rekorları'na yazdırdı!

Dünyanın 'EN BÜYÜK PAKETLİ ÜRÜN TEŞHİR ALANI' kategorisinde 21.000 paket ürünün 742 m3'lük bir ürün yerleştirmesiyle kırılan rekor, 6 aylık bir ön çalışma ve 12 saat süren hazırlık çalışması sonucu elde edildi. Rekorda kullanılan ürünler Ay'ın çevresini sarmaya yetecek uzunlukta.

Türkiye temizlik kağıdı sektörünün öncü markası SOLO, bu kez Guinness World Records Dünya Rekorları arasında yer alacak bir başarıya imza attı. Metro Toptancı Market'in Güneşli mağazasında yapılan 742 m3'lük dev ürün yerleştirme alanı ile SOLO markası, 'En Büyük Paketli Ürün Teşhir Alanı' kategorisindeki rekoru kırarak, Guinness World Records Dünya Rekorunu kırmayı başardı.

Rekor nasıl kırıldı?

Rekoru kırmak için, 742 m3'lük alana; 21.000 paket, 672.000 rulodan oluşan ürün yerleştirildi. Teşhirde kullanılan ürün miktarı ile Türkiye'nin en doğusundan en batısına 18 kere gidilebilir, Ay'ın çevresi iki kez sarılabilir.

SOLO'nun rekor denemesi tarafsız hakemlerce ölçümlendi. Öykü Serter'in sunumuyla gerçekleşen heyecanlı bekleyişin ardından Guinness'ten gelen cevapla, rekorun kırıldığı bilgisi alındı.

Sertaç Nişli: Solo ile dünya rekoru kırmanın haklı gururunu yaşıyoruz

İpek Kağıt Genel Müdürü Sertaç Nişli, bu rekoru kırmanın haklı gururunu yaşadıklarını belirterek, şunları söyledi: " İpek Kağıt, SOLO ve diğer markalarıyla birlikte, kurulduğu günden bu yana Türkiye temizlik kağıdı pazarının lideri konumunda bulunuyor. İpek Kağıt olarak, temizlik kağıdı sektöründe her markamızla yeniliklerin öncüsü olmaya devam ediyoruz. 1978 yılından bu yana tüketicilerine 'Hem kaliteli, hem hesaplı' ürünler sunan SOLO markamız, tuvalet kağıdı kategorisindeki pazar liderliğini sürdürüyor. Türkiye'nin en çok tercih edilen tuvalet kağıdı markası Solo'ya da Guinness gibi bir dünya rekoru yakışırdı. Emeği geçen tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum."

Cansu Canşe: Yerleştirme 12 saat sürdü

Solo Uzman Marka Yöneticisi Cansu Canşe de, rekor denemesine giden yolu şöyle anlattı: "Altı aydır bu proje üstünde çalışıyoruz. Bu rekorun arkasında, büyük bir ekip çalışması var. Ürünlerimiz 12 tırla bu alana taşındı. 55 kişilik ekibimizin, bir gece önce saat 21.00'de başlayan yerleştirme çalışması, sabah 09.00'da sona erdi. 12 saatlik zorlu bir çalışmaydı fakat sonuç tüm yorgunluğumuza değdi. Teşhirde kullanduğımız ürün miktarı ile Türkiye'nin en doğusundan en batısına 18 kere gidilebilir, Ay'ın çevresi iki kez sarılabilir. SOLO markası olarak temizlik kağıdı sektöründe her alanda rekor kırmaya devam edeceğiz."

Sinem Türüng: Bu rekora ev sahipliği yapmak bizi mutlu etti

Metro Toptancı Market Finans Direktörü ve Yönetim Kurulu Üyesi Sinem Türüng de, ekip olarak bu rekorun kırılması için tüm imkanlarını seferber ettiklerini söyledi. Türüng, "Tüm personelimiz hazırlık boyunca Solo ekibinin ihtiyaçlarını karşıladı ve kurulumu sorunsuz bir şekilde tamamlamalarına imkan sağladı. SOLO ekibini kırılması güç bir rekora imza attıkları için tebrik ediyoruz. Bu rekora ev sahipliği yaptığımız ve rekor kırılmasına dahil olduğumuz için mutluyuz" dedi.

(Tür: İstanbul)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İpek Kağıt Güneşli Türkiye Politika Güncel Haberler

Gözaltına alınan 3 emniyet müdürü Ayhan Bora Kaplan'ı yaka paça yakalayan kişilermiş

Gözaltına alınan 3 emniyet müdürü Ayhan Bora Kaplan'ı yaka paça yakalayan kişilermiş

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

Şiddet olaylarının tırmandığı Fransa'nın özerk bölgesi Yeni Kaledonya'da OHAL ilan edildi

Şiddet olaylarının tırmandığı Fransa'nın özerk bölgesi Yeni Kaledonya'da OHAL ilan edildi

Bakmadan Geçme

16 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 16 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 16 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 16 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 16 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 16 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 16 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 16 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Brighton Chelsea maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Brighton Chelsea maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester United Newcastle maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) M.United Newcastle maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester United Newcastle maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! M.United Newcastle maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Brighton Chelsea maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Brighton Chelsea maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Manchester United Newcastle maçı CANLI izle! 15 Mayıs MANU Newcastle maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Brighton Chelsea maçı CANLI izle! 15 Mayıs Brighton Chelsea maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? VAR kalkıyor mu? Premier Lig'de VAR sistemi kaldırılacak mı?
Milletvekili, çiftçinin tarlasını ayağında galoşla inceledi

Milletvekili, çiftçinin tarlasını ayağında galoşla inceledi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title