Haberler

Sivas'ta Yağdonduran Sürücülere Geçit Vermiyor

Sivas'ta sabah saatlerinde ulaşıma açılan Sivas-Malatya karayolunda sıkıntı devam ediyor.

Sivas'ta sabah saatlerinde ulaşıma açılan Sivas- Malatya karayolunda sıkıntı devam ediyor. Yağdonduran geçidindeki aşırı tipi nedeniyle ulaşımda aksaklıklar yaşandı. Yolda kalan araçlar yüzünden sık sık birikmeler yaşanırken, kar kalınlığının yer yer 3 metreyi bulduğu gözlendi.

Sivas'ta gece boyu kapalı kalan ve karayoluları ekiplerinin yoğun çabasıyla sabah yeniden ulaşıma açılan Sivas-Malatya karayolunda yoğun kış şartları sürücüleri zorluyor. 55'inci kilometrede bulunan Yağdonduran geçidinde etkili olan fırtına ve tipi nedeniyle bölgeye giden sürücüler zor anlar yaşadı. Tipinin etkisini artırması üzerine Ulaş ilçesi'nden Kangal istikamletine gitmek üzere bırakılan yüksek tonajlı araçların bir çoğu yolda kaldı. Karayolları ekipleri bir yandan yol açma çalışmalarını sürdürürken, bir yandan da halat bağlayarak yolda kalan araçları çekti. Bazı araçların da kar nedeniyle kayarak kaza yaptığı görüldü. Fırtına ve tipinin etkisi ile görüş mesafesinin zaman zaman 2 metreye kadar düştüğü bölgede kalan araçlar yüzünden öğlen saatlerinde yol yeniden ulaşıma kapandı. Tipi nedeniyle biriken karların boyunun yer yer 3 mletreye ulaştığı görüldü. Bölgeye giden araçlar Ulaş ilçesinde bekletilmeye başlandı. Yoğun tipinin gün boyu ve gece de devam etmesinin beklendiği açıklandı. Yağdonduran yokuşunda yolda kalan araçların bir kısmı ise zincir takarak ilerlemeye çalıştı. Polis ekipleri, yolda bekleyen araçlara zincir uyarısı yaptı. Kışın etkili olduğu Sivas-Kayseri karayolu Koyuncu mevkisinde de tipi nedeniyle ulaşımın güçlükle sağlandığı bildirildi. Diğer şehirlerarası yollarda ise trafiğin normale döndüğü bildirildi.

451 KÖY YOLU KAPANDI

Kar yağışı ve tipinin etkisi nedeni ile kent merkezi ve ilçelere bağlı toplam 451 köy yolu ulaşıma kapandı. Özel İdare Müdürlüğü ekiplerinin yol açma çalışmalarını aralıksız sürdürdüğü bildirildi. Yağış ve tipi il merkezindeki ilçeler arası yollarda da etkili oldu. Divriği-Arapkir, Suşehri-Şerefiye-Zara, Ulaş-Kangal, Suşehri-Refahiye, Karaçayır- Kurtlapa, Şarkışla- Altınyayla, Ulaş - Gürün, Yıldızeli- Çırçır, Şarkışla-Pınarbaşı, Kangal- Balıklı Kaplıca, Altınyayla- Kangal, Direkli- Bedirli- Hanlı arası yollar ulaşıma kapalı bulunuyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Yağdonduran Malatya Kangal Sivas Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Beşiktaş'ta 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Beşiktaş'ta alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! 1 Mayıs'ta Beyoğlu'nda hangi yollar kapalı olacak? Beyoğlu'nda alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta Fatih'te hangi yollar kapalı olacak? Fatih'te alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? İstanbul'da kapalı olacak yollar nereler? Fatih, Şişli, Beşiktaş, D-100 Karayolu 1 Mayıs'ta toplu taşımaya kısıtlama mı getirildi? Toplu taşıma hangi saatler ücretsiz? İstanbul, Ankara ve İzmir'de ücretsiz toplu taşıma saatleri! 1 Mayıs'ta toplu taşımalar ücretsiz mi? İstanbul'da toplu taşımaya kısıtlama geldi mi? KIZIL GONCALAR son bölümde ne oldu? Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? 30 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV GELİNİM MUTFAKTA CANLI İZLE #128105 30 Nisan 2024 Gelinim Mutfakta puan durumu belli oldu mu? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 30 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? #9917 30 Nisan günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi? Bugün hava nasıl olacak? #127782 İstanbul'da yağmur yağacak mı? 30 Nisan hava durumu tahminleri! A101 AKTÜEL KATALOĞU 2 MAYIS| Çekme karavan fiyatı ne kadar? A101 bu hafta katalog ürünleri neler? A101 fiyat listesi! Resmi Gazete'de yayımlandı: #128647 Toplu taşıma 1 Mayıs'ta ücretsiz olacak! Resmi Gazete bugünün kararları neler? Halal All Day / Haram All Night akımı nedir, (TİKTOK) Halal All Day ne demek?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title