Haberler

Şişli Belediyesi'nde Silah Sesleri! Kültür Merkezi'ni Tarayıp Kaçtılar

Güncelleme:

Şişli Belediyesi Derviş Eroğlu Kültür Merkezi ve Nikah Dairesi'ne kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından ateş açıldı. Olay yerinde yapılan ilk incelemede toplam 9 mermi izi bulundu.

Şişli Belediyesi Derviş Eroğlu Kültür Merkezi 'ne kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından ateş açıldı. Binanın camlarına kurşun isabet ederken polis şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı.

ŞANS ESERİ KİMSEYE BİR ŞEY OLMADI

Feriköy Mahallesi Çobanoğlu Sokak'ta bulunan Şişli Belediyesi Derviş Eroğlu Kültür Merkezi ve Nikah Dairesi'ne saat 03: 30 sıralarında kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından silahla ateş açıldı. Güvenlik görevlisinin bina içerisinde bulunduğu sırada gerçekleşen olayda ölen ya da yaralanan olmadı.

EKİPLER ÇEVREDE GÜVENLİK ÖNLEMİ ALDI

Güvenlik görevlisinin polisi aramasının üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Çevrede güvenlik önlemi alan ekipler, bölgede arama yaptı. Polis ekiplerinin olay yerinin yakınında bulunan bir bahçede yaptığı aramada turuncu renkli bir yelek bulundu. Yelek incelenmek üzere emniyete götürüldü.

9 MERMİ İZİ BULUNDU

Olay yerinde ilk yapılan incelemede, kültür merkezi binasının otopark girişinde 3, ana giriş kapısında ise 6 olmak üzere toplam 9 mermi izi bulundu. Polis olay yerinde bulunan boş mermi kovanlarını da incelenmek üzere emniyete götürdü. Olay yeri inceleme ekiplerinin yaptığı çalışmanın ardından, bölgede bulunan güvenlik kameraları tespit edildi. Polis, olay yerini gören kameralara ait görüntülere el koyarak, saldırıyı gerçekleştiren kişi ya da kişilerin yakalanması için çalışma başlattı.

İşte olay yerinden ilk görüntüler;

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Derviş Eroğlu Şişli 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500

Yorumlar (3)

KIBRIS GAZISI:

KARDESIM BIRAKIN BU HER SECIM YAKLASTIGINDA VATAN MILLET EDEBIYATINI ARTIK MILLET YEMIYOR TABIKI BU VATANI YURT KABUL EDEN BIR TÜRK VATANDASI OLARAK ÜLKEMIZE GÖZ DIKEN GÜVENLIK GÜCLERIMIZI SEHIT EDEN COCUK KADIN YASLI DEMEDEN INSANLARI KATLEDEN ADI NE OLURSA OLSUN TÜM VATAN HAINLERINI LANETLIYORUM AYRICA EN AZ ONLAR KADAR BU ÜLKEYE ZARAR VEREN BIRLIK BERABERLIGIMIZI BOZAN CEPHELESTIREN ARASINA NIFAK SOKAN ÜLKENIN DEGERLERINI HORTUMLUYAN GIZLI VATAN HAINLERINIDE LANETLIYOR ALLAHA HAVALE EDIYORUM

5
1
yanıtYanıtla
;:

ASIRI SILAHLANMAYA DUYARSIZ KALINAN ADETA GÖZ YUMULAN INTERNETTEN BILE SILAH SIPARISI VERILEN BIR ÜLKEDE SEHIR ESKIYALARININ MAGANDALARIN INSANLARA SALDIRMASINA ÖLDÜRMESINE GASP ETMESINE SOKAK CATISMALARINA NIYE HAYRET EDIYORUZ BÖYLE OLMASINI BIZ ISTEMEDIKMI?

4
0
yanıtYanıtla
BURAK:

İlk merminin işaretlenmesini C sandım dedim birde spreyle sembol çizmişler herhalde :D

1
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title