Haberler

Sarıyer'deki lüks sitede yakalandı! Kırmızı bültenle aranan Sırp çete liderinin evinin bahçesinden 3 kadın cesedi çıktı iddiası

Güncelleme:

Sarıyer'deki bir villada Interpol'ün kırmızı bültenle aradığı Sırp çete lideri Zeljko Bojanic yakalandı. Bojanic'in Sırp uyruklu Rosto Mijonovik'i öldürdüğünden şüphelenen ekipler, villanın bahçesinde kazı yaparak ceset aradı. Sosyal medya hesabından konuya ilişkin bir paylaşım yapan gazeteci Fatih Altaylı ise "Bir evin bahçesi 3 gündür emniyet güçleri tarafından kazılıyor. Sırp mafya liderinin bahçesi. Mafya lideri gözaltında, kazıda üç kadın cesedi bulunmuş" diyerek çeşitli iddialarda bulundu.

Adı uyuşturucu kaçakçılığına karışan ve Interpol'ün kırmızı bülten ile aradığı Sırp çete lideri Zeljko Bojanic'in, yine Sırp uyruklu Rosto Mijonovik'i öldürdüğü şüphesiyle İstanbul Sarıyer'de kaldığı villada yakalandığı öğrenildi.

Sırp çete lideri Sarıyer'de yakalandı! Ekipler kaldığı villanın bahçesinde ceset aradı

BAHÇEDE KAZI YAPILDI

Bojanic'in maktulü burada gömebileceği şüphesi üzerine polis ekipleri kepçelerle evin bahçesinde kazı yaptı. Zeljko Bojanic'in, yakalandığı belirtilen ev ve kazı yapılan bahçesi havadan drone ile görüntülendi.

Sırp çete lideri Sarıyer'de yakalandı! Ekipler kaldığı villanın bahçesinde ceset aradı

ALTAYLI, 3 CESET BULUNDUĞUNU ÖNE SÜRDÜ

Öte yandan konuyla ilgili bir paylaşım yapan gazeteci Fatih Altaylı, sosyal medya hesabından bahçede kazının yapıldığına dair bir video yayınladı. Altaylı, "Yer İstanbul'da Sarıyer'deki bir site. Bir evin bahçesi 3 gündür emniyet güçleri tarafından kazılıyor. 2014'ten beri burada mukim bir Sırp mafya liderinin bahçesi. İddiaya göre mafya lideri gözaltında. Kazıda üç kadın cesedi bulunmuş. Uyuşturucu kuryesi oldukları iddiası var." ifadelerini kullandı.

Sırp çete lideri Sarıyer'de yakalandı! Ekipler kaldığı villanın bahçesinde ceset aradı

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Sarıyer Haberler

Netanyahu'yu evinde ağırlayan Trump: Başkan seçilmezsem 3. Dünya Savaşı çıkar

Netanyahu'yu evinde ağırlayan Trump: Başkan seçilmezsem 3. Dünya Savaşı çıkar

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, 'Türkiye Türk'tür Türk kalacak' yazısı Van'ı karıştırdı

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, "Türkiye Türk'tür Türk kalacak" yazısı Van'ı karıştırdı

Herkes pijamaya benzetti! Vakko'nun olimpiyata giden sporcularımız için tasarladığı kıyafete tepkiler çığ gibi

Herkes pijamaya benzetti! Vakko'nun olimpiyata giden sporcularımız için tasarladığı kıyafete tepkiler çığ gibi

Bakmadan Geçme

27-28 Temmuz Konya elektrik kesintisi listesi! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Temmuz 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Temmuz Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? Sancaktepe, Avcılar, Esenler elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? Ankara Keçiören, Altındağ, Ayaş elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Ataşehir hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Ataşehir nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Kadıköy hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Kadıköy nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Beykoz hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Beykoz nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Küçükçekmece hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Küçükçekmece nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Instagram bu hikayeye erişilemiyor hatası! (ÇÖZÜMÜ) Instagram bu hikayeye erişilemiyor ne demek, neden olur? Cihan Çanak bozkurt işareti mi yaptı? UEFA Cihan Çanak'a ceza verecek mi? Rüyada birinin öldüğünü duymak ne anlama gelir?
Küçük kızı kurtarmak yerine elinde termosla beklemiş! Beren Su'nun ölümünde ihmal iddiasını kanıtlayan fotoğraf

Küçük kızı kurtarmak yerine elinde termosla beklemiş! Beren Su'nun ölümünde ihmal iddiasını kanıtlayan fotoğraf

500

Yorumlar (3)

Mehmet Vatandaş:

ülke yol geçen hanı olmuş diyoruz kızıyorlar, ipini koparan ver elini Türkiye:))

61
4
yanıtYanıtla
bekir yapici:

kilicdaroglu´nun uluslararasi uyusturucu baronlarinin ülkemize yerlestikleri villalarda lüks otellerde yasadiklari sokaklarda catisdiklari iddiasi dogru cikiyor gibi torbacilar yakalaniyormus iyide mersin limaninda ve icerde disarda yakalanan tonlarca uyusturucunun sahipleri nerde malesef ülkemizde sanki yolunda gitmeyen bir seyler var gibi

54
3
yanıtYanıtla
bekir yapici:

kendilerine tek kelime söylenmedigi halde uyusturucuya dikkat ceken kilicdaroglu´na suc duyurusunda bulunan kisiler sorumlu politikacilar bu ülkedeki uyusturucu sorununu mafia catismalarini sokak ve parklardaki durumunu görmüyorlarmi hatta kendi cocugunu torununu düsünmüyor bu haberleride okumuyorlarmi ve vicdanlari rahatmi.

36
3
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title