Haberler

Şırnak'ta İlköğretim Haftası Kutlamaları Yapıldı

Güncelleme:

Şırnak'ta yeni eğitim-öğretim yılı açılışı ile İlköğretim Haftası kutlamaları yapıldı.

Şırnak'ta yeni eğitim öğretim yılı açılışı ile İlköğretim Haftası kutlamaları yapıldı.

Şırnak Kumçatı Vali Aydın Arslan Yatılı Bölge Okulu'nda yapılan törene Şırnak Vali Vekili Mustafa Akgül, Şırnak İl Milli Eğitim Müdürü Ahmet Alagöz, Şırnak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Akmaz, İl Jandarma Komutanı Mustafa Sakaoğlu, Milli Eğitim Bakanlığı Özel Öğretim Genel Müdürlüğü Daire Başkanı Mehmet Baran, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. burada konuşan Şırnak Vali Vekili Mustafa Akgül, boykot nedeniyle okula gelmeyenlerin olmadığını ifade etti. Akgül, "Bizde boykot nedeniyle gelmeyen yok. Boykotun bizde şuan için bir karşılığı yok. Bunu diyebilirim. Eğitim devam ediyor diğer seneler gibi. Herhangi bir sıkıntı yok" dedi.

Şırnak İl Milli Eğitim Müdürü Ahmet Alagöz ise, eğitim boykotunun tutmadığını belirterek, "Her yerde nasılsa 2 hafta biliyorsunuz yüzde 15'i gelmiyor. Bazıları da bilindiği gibi köyde. Sanki okullar ilk haftalar açılıyormuş gibi bir izlenim var insanlarda. Biz bunları sıkıntı olarak görmüyoruz" diye konuştu.

Konuşmaların ardından Vali Vekili Akgül ile beraberindekiler sınıfları gezerek öğrencilerle bir süre sohbet etti. - ŞIRNAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Aydın Arslan Kumçatı Alagöz Şırnak Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title