Haberler

SGKM'de Nisan Ayı Sinema, Tiyatro ve Müzikle Dolu Geçecek

Güncelleme:

Koç Üniversitesi Sevgi Gönül Kültür Merkezinde nisan ayında sanatseverleri film, müzik ve oyun dolu bir program bekliyor.

Koç Üniversitesi Sevgi Gönül Kültür Merkezi'nde Nisan ayında sanatseverleri film, müzik ve oyun dolu bir program bekliyor. Akbank Kısa Film Festivali'nden, bu yıl 13'üncüsü düzenlenen SGKM Tiyatro Festivali'ne, Golden Horn Brass konserinden Elif Çağlar ile Billie Holiday gecesine kadar pek çok güzel etkinlik Koç Üniversitesi SGKM salonunda sanatseverlerle buluşacak.

01 Nisan 2014, Salı 20:00

Akbank 10. Kısa Film Festivali SGKM'de

10-20 Mart 2014 tarihleri arasında düzenlenen Akbank 10. Kısa Film Festivali'nin ödüllü filmleri, sinema tutkunlarıyla 1 Nisan akşamı SGKM'de buluşacak.

On yıldır kısa film severler için üretim ve bilginin paylaşıldığı platform olma amacıyla düzenlenen festivalin üniversite turunda; genç sanatseverler festivalin "En İyi Kurmaca", "En İyi Belgesel" ve "En İyi Canlandırma" ödülünü kazanan kısa filmlerini izleme şansı edinecek.

Ücretsiz

8.00 pm

02 Nisan 2014, Çarşamba 20:00

Golden Horn Brass

Bakır nefesli enstrümanları konserler aracılığıyla daha yaygın ve popüler hale getirmek amacıyla Begüm (Gökmen) Azimzade tarafından kurulan Golden Horn Brass, Türkiye'nin ilk bakır nefesli beşlisi olarak bilinmektedir.

Klasik, jazz, pop ve Anadolu ezgilerini kendi üslubu ile birleştirip sentezleyerek geniş bir repertuar sunan grubun SGKM'de gerçekleşecek özel performansını 2 Nisan Çarşamba akşamı saat 20.00'de izlemek mümkün.

Ücretsiz, 20.00


14-26 Nisan 2014 20.00
13. Sevgi Gönül Tiyatro Festivali


Aygaz'ın ana sponsorluğunu üstlendiği ve Koç Üniversitesi Tiyatro Kulübü tarafından bu yıl 13'üncüsü düzenlenen Sevgi Gönül Tiyatro Günleri, sanatseverlere üniversitelerin tiyatro gruplarını ve profesyonel ekiplerin oyunlarını izleme şansı sunuyor. 14-24 Nisan tarihleri arası gerçekleşecek festivalde 6 oyun tiyatro tutkunları için sergilenecek.
Program
14 Nisan - Koç Oyuncuları
15 Nisan - KUSON Oyuncuları- Cadıların Macbeth'i
16 Nisan - İTÜ - Odisea Evine Dön
17 Nisan - Sadri Alışık Tiyatrosu - Kafkas Tebeşir Dairesi*
22 Nisan - Galatasaray Üniversitesi - Kassandra
24 Nisan - Oyun Atölyesi - Nehir *

Not: Festival kapsamında sadece yanında yıldızla belirtilen oyunlar ücretlidir.

Bilgi için: 0538 589 09 02

30 Nisan 2014 Çarşamba 20.00

Uluslararası Caz Günü

Elif Çağlar ile Billie Holiday Gecesi

30 Nisan Uluslararası Caz Günü'nde efsane caz vokalisti Billie Holiday'in Don't Explain ve God Bless The Child gibi birçok unutulmaz eseri Elif Çağlar'ın eşsiz yorumuyla SGKM'de yeniden hayat bulacak. Elif Çağlar'a saksafonda Meriç Demirkol, piyanoda Serkan Özyılmaz, kontrbasta Erdal Akyol ve davulda Korhan Ogan eşlik edecek. Ücretsiz gerçekleşecek bu konserin kapıları tüm sanatseverlere açık.

Ücretsiz, Davetiyeli 20.00

Davetiyeler için sgkm@ku.edu.tr adresi ile irtibata geçebilirsiniz.


SalıCaz! Konserleri
22 Nisan-13 Mayıs 2014
Puflarda ücretsiz dinleti ve eğlence keyfi öğle arası SalıCaz! konserleri, 22 Nisan'dan itibaren her Salı 12.30'da Öğrenci Merkezi -1 Teras'ta olacak.

*SalıCaz! konserleri, Müzik Kulübü işbirliğiyle düzenlenmektedir. Etkinlikler ücretsizdir.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Koç Üniversitesi Sevgi Gönül Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title