Haberler

Seydişehir'de İki Otomobil Çarpıştı: 2 Ölü, 4 Yaralı

Konya'nın Seydişehir İlçesi'nde iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 2 kişi öldü, 4 kişi yaralandı.

Konya'nın Seydişehir İlçesi'nde iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 2 kişi öldü, 4 kişi yaralandı. Kazada yaşamını yitiren Sevgi Kalaylı'nın 4 aylık hamile olduğu öğrenildi.

Kaza, Seydişehir- Beyşehir karayolu Karabulak Kavşağı'nda gece saat 00.30 sıralarında meydana geldi. 25 yaşındaki Hüseyin Kalaycıoğlu yönetimindeki 42 ZA 022 plakalı otomobil, kavşakta 37 yaşındaki Hakan Kalaylı yönetimindeki 42 FM 114 plakalı otomobille çarpıştı. Kazada, araçlarda bulunan Hüseyin Kalaycıoğlu, Mustafa Soylu (24) ile Hakan Kalaylı, eşi Sevgi Kalaylı (36), kızları Esma (8) ve Hatice Kübra Kalaylı (5) yaralandı.

Olay yerine gelen 112 Acil Servis ambulansı ile Seydişehir Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan Hüseyin Kalaycıoğlu ile 4 aylık hamile olduğu öğrenilen Sevgi Kalaylı yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Durumu ağır olan Mustafa Soylu ise yapılan ilk müdahalenin ardında Meram Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.

Polis kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

(FOTOĞARFLI) - Konya

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Soylu Seydişehir Beyşehir Konya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title