Haberler

Sevgileri "Engel" Tanımadı

Güncelleme:

Van'da küçük yaşta geçirdiği çocuk felci nedeniyle tekerlekli sandalyeye mahkum olan Ayfer Duran, Ramazan Çimen ile dünya evine girdi.

Van'da küçük yaşta geçirdiği çocuk felci nedeniyle tekerlekli sandalyeye mahkum olan Ayfer Duran, gönlünü kaptırdığı komşusu Ramazan Çimen ile dünya evine girdi.

Kentte 23 Ekim ve 9 Kasım 2011'de meydana gelen iki büyük depremde evi yıkılan ve ailesiyle Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından yapılan afet konutlarına yerleşen Ayfer Duran, burada komşusu Ramazan Çimen ile tanıştı.

Arkadaşlıkları kısa sürede aşka dönüşen Duran ve Çimen, ailelerinin de onayı ile evlenmeye karar verdi. Çift, hazırlıkların ardından bir düğün salonunda, Vali Aydın Nezih Doğan, eşi Hatice Doğan ve yakınlarının katılımıyla düzenlenen törende muratlarına erdi.

El ele tutuşarak davetlilerin alkışları arasında salona gelen ve düğün pastasını birlikte kesen çiftin nikah şahitliğini Vali Aydın Nezih Doğan yaptı.

Evlilik cüzdanını geline teslim ederek, çifte mutluluk dileğinde bulunan Vali Doğan, çiftin hayatlarının en güzel gününe tanıklık ettiklerini söyledi.

"Milletimize ve memleketimize bağlı nesiller yetiştirmelerini bekliyoruz" diyen Vali Doğan, "Evlilik ciddi bir kurumdur. Her iki tarafın da bazı fedakarlıklar göstermesi gerekiyor. Bu noktada kadınlarımızın daha fazla fedakarlık göstermesi gerekiyor. Allah çiftimize mutluluk versin" ifadelerini kullandı.

Vali Doğan ve eşi daha sonra çifti tebrik ederek, cumhuriyet altını hediye etti.

Gelin Çimen, küçük yaşta geçirdiği çocuk felci nedeniyle yürüme yeteneğini kaybettiğini ifade ederek, sevdiği kişiyle evlendiği için çok mutlu olduğunu söyledi.

Depremin ardından yerleştikleri deprem konutlarında tanıştığı Ramazan Çimen'le ömür boyu mutlu olmayı dilediğini ifade eden Çimen, "Engelsiz olan sevgimizi evlilikle bütünleştirdik. Çok mutluyum. Allah tüm sevenlere nasip etsin'' şeklinde duygularını dile getirdi.

Malatya'dan gelerek Van'a yerleştiğini dile getiren damat Çimen de "Sevginin engeli olmaz. Yeter ki insanlar birbirlerini sevsin ve saygı göstersin. Yeryüzünde aşılamayacak hiçbir engel yoktur. Evlendiğim için çok mutluyum. Allah herkesin gönlüne göre versin" diye konuştu.

Kaynak: AA / Güncel

Ramazan Çimen Nezih Doğan Aydın Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title