Haberler

Serinlemek için girdiği barajda kaybolan gencin cansız bedenine ulaşıldı

Güncelleme:

Ankara'nın Kızılcahamam ilçesinde serinlemek için girdiği barajda kaybolan genci cansız bedenine ulaşıldı. Olay, saat 16.00 sıralarında Kurtboğazı Barajı'nda meydana geldi. Ailesiyle birlikte piknik yapmaya giden Emre Y., bir süre sonra serinlemek için baraja girdi. Arkadaşlarıyla yüzerken akıntıya kapılan Emre Y., gözden kayboldu. Sualtı Arama Kurtarma Ekipleri ve dalgıç polisleri, kaybolan genci 5 saatlik bir aramanın ardından cansız bedenine ulaştı. Polis olay ile ilgili inceleme başlatırken, Emre Y.'nin cansız bedeni cenaze aracıyla adli tıp morguna kaldırıldı.

Serinlemek için girdiği barajda kaybolan gencin cansız bedenine ulaşıldı

ANKARA - Ankara'nın Kızılcahamam ilçesinde serinlemek için girdiği barajda kaybolan genci cansız bedenine ulaşıldı.

Olay, saat 16.00 sıralarında Kurtboğazı Barajı'nda meydana geldi. Ailesiyle birlikte piknik yapmaya giden Emre Y., bir süre sonra serinlemek için baraja girdi. Arkadaşlarıyla yüzerken akıntıya kapılan Emre Y., gözden kayboldu. Sualtı Arama Kurtarma Ekipleri ve dalgıç polisleri, kaybolan genci 5 saatlik bir aramanın ardından cansız bedenine ulaştı.

Polis olay ile ilgili inceleme başlatırken, Emre Y.'nin cansız bedeni cenaze aracıyla adli tıp morguna kaldırıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Kızılcahamam Adli Tıp İnceleme Ankara Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title