Haberler

Serhat Teoman: Riyakar Erkeklerden Değilim

Bugünün Saraylısı dizisinin oyuncularından Serhat Teoman, "Aşka vaktim yok" diyenlere inanmadığını anlatırken, "Ben bir kadında sadece iç güzelliği olsun diyen riyakar erkeklerden değilim" dedi.

Bugünün Saraylısı dizisinin oyuncularından Serhat Teoman, "Aşka vaktim yok" diyenlere inanmadığını anlatırken, "Ben bir kadında sadece iç güzelliği olsun diyen riyakar erkeklerden değilim" dedi.

Uydu aracılığı ile Birleşik Arap Emirlikleri'nden yayın yapan MBC4 kanalı için Zeynep Özek'in hazırladığı 'Turki Extra' programında Liana Dahdouh'un sorularını yanıtlayan Teoman, dizide aşkı ve intikamı arasında kalan bir karakteri canlandırdığını anlatırken, "Gerçekten benim başıma gelse çok zor bir şey. Aşk mı, intikam mı tercih ederim cevabını veremiyorum. Senarist arkadaşların işi gerçekten zor" dedi. Teoman, yaptığı bir röportajda "En son 27 yaşında aşık oldum" dediğini bu sözlerinin "27 yaşından sonra aşka küstüm" olarak yayıldığını anlatırken, şöyle konuştu;

"Neden 27 yaşından sonra aşık olamadım sorusunun net bir cevabı yok. 'İşi seçtim, aşka vaktim yok' diyenlere inanmıyorum. Aşkın vakit alan bir tarafı yoktur. O bir histir. İşe gittiğinizde de his sizinledir. Aşk varsa onu yaşayabilirsiniz. İş, meslek ile hiçbir alakası yok. Ama ben 27 yaşından beri aşık olabileceğim biri ile karşılaşmadım. Herhalde bunun nedeni bu"

Serhat Teoman, "Ben bir kadında sadece iç güzelliği olsun diyen riyakar erkeklerden değilim" derken, insanın ilk başta karşısındaki insanın fiziğini gördüğünü belirterek, "Benim ilgilendiğim yer gözleri ve kaşlarıdır. O masumluktur. Bir kadında en çok masumluk ararım. Ondan sonrası, ondan sonra gelir" dedi. - Dörtkardeş

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Bugünün Saraylısı Serhat Teoman Zeynep Özek Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title