Haberler

Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 102. Yılı

Üzümlü'de, Çarşı Camisi'nde sabah namazında Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 102. yılı nedeniyle şehitleri anma programı düzenlendi.

Üzümlü'de, Çarşı Camisi'nde sabah namazında Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 102. yılı nedeniyle şehitleri anma programı düzenlendi.

Yoğun katılım ile düzenlenen anma programı Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başladı. Ardından sabah namazının kılınması ile devam eden programda ilçe Müftüsü Adem Karadeniz tarafından şehitler ve vatan için dua edildi.

Dua programının ardından Üzümlü Belediyesi tarafından vatandaşlara çorba ikram edildi.

Belediye Başkanı Ahmet Sazlı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, şunları söyledi:

"Bugün Çarşı Camisinde vatandaşlarımızla bir araya geldik. Şehitlerimizi hatırlamanın ve onlar için dua etmenin mutluluğunu yaşadık. Şehitlerimizin hatıralarına çorba ikramı yapıldı. Çanakkale şehitlerimiz başta olmak üzere tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Tüm yaralılarımıza, gazilerimize Allah'tan acil şifalar diliyorum. Allah devletimizi ve milletimizi her türlü musibetlerden koruyup birlik ve dirlik nasip etsin."

İlçe Müftüsü Adem Karadeniz ise Kur'an-ı Kerim ve dualarla şehitleri andıklarını belirterek, son dönemlerde gerçekleştirilen terörle mücadele kapsamında şehit düşen güvenlik güçleri ile vatanının bölünmez bütünlüğü için canlarını feda eden tüm şehitler için dua ettiklerini ifade etti.

Programa ilçe Kaymakamı Fatih Acar, AK Parti Üzümlü ilçe Başkanı Selami Karatepe, ilçe halkı ve bölgede yaşayan Ahıska Türkleri katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Adem Karadeniz Ahmet Sazlı Çanakkale Üzümlü Politika Güncel Haberler

title