Haberler

Şehit Yakınları ve Gazilere Girişimcilik Kursu

Denizli Ticaret Odası (DTO), şehit, gazi ve gazi yakınlarına yönelik Girişimcilik Kursu açacak.

Denizli Ticaret Odası (DTO), şehit, gazi ve gazi yakınlarına yönelik Girişimcilik Kursu açacak.

DTO'nun KOSGEB ve İŞKUR işbirliği içinde düzenlediği Girişimcilik Kurslarını tamamlayan 150 girişimci adayına törenle sertifikaları verildi. Sertifika törenine Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ile KOSGEB İl Müdürü Mahmut Oğuz Kılınç katıldı.

Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan, geçen yıl Kasım ayından bu yana düzenlenen girişimcilik kurslarını başarıyla bitiren bin 25 kişiye sertifika verildiğini açıkladı. Erdoğan, "Bu girişimcilerimizin 600'ü DTO ve KOSGEB, 425'i de İŞKUR'un da katılımıyla 3 kurumun işbirliği ile açılan kurslarda verildi" dedi.

Erdoğan, "Şehit yakınları, gazilerimiz ve gazilerimizin yakınlarına yönelik girişimcilik kursları açacağız. Yine bu kurslarda KOSGEB ve İŞKUR ile işbirliği içinde olacağız. Burada amacımız ülkemizin bekası için canlarını ortaya koyan şehitlerimizin yakınlarına ve gazilerimiz ile yakınlarına öncelik tanımak. Bir anlamda pozitif ayrımcılık yaparak, kahramanlarımıza ve yakınlarına sahip çıkmayı amaçlıyoruz. Bilindiği gibi bu kursları tamamlayarak sertifika alanlar, 50 bin TL hibe, 100 bin TL de faizsiz kredi desteğinden faydalanabiliyorlar" diye konuştu.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan da, 150 girişimcinin sertifika aldığı, Denizli adına önemli bir törende bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Üretimin, kazancın, refahın, paylaşımın olduğu yerde mutluluk vardır. Her girişimci, yeni iş kapıları açmakta, istihdam sağlamaktadır. Bu kentin Büyükşehir Belediye Başkanı olarak canlı bir ekonomiye sahip olmasının önemini biliyorum. Bu anlamda Denizli Ticaret Odası'na, KOSGEB'e ve İŞKUR'a bu kurslar dolayısıyla teşekkür ediyorum. El ele vererek Denizli'nin mutlu ve huzurlu insanların yaşadığı bir şehir olması için hep birlikte çalışalım" dedi. Törende KOSGEB İl Müdürü Mahmut Oğuz Kılınç ise, girişimci adaylarına, bundan sonraki süreçte her konuda yardımcı olacaklarını, kapılarının açık olduğunu söyledi.

Konuşmaların ardından girişimci adaylarına sertifika verildi. - DENİZLİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mahmut Oğuz Osman Zolan Denizli İŞKUR Politika Güncel Haberler

Bayram namazında Gazze protestosu! Biden ve Netanyahu'nun yer aldığı pankartı taşladılar

Bayram namazında Gazze protestosu! Biden ve Netanyahu'nun yer aldığı pankartı taşladılar

Eylem Tok ve oğlu nasıl yakalandı? 20 gün önce atılan imza, firarın sonunu getirmiş

Eylem Tok ve oğlu nasıl yakalandı? 20 gün önce atılan imza, firarın sonunu getirmiş

15 yaşındaki Hacer, eski sevgilisi tarafından 120 bıçak darbesiyle öldürüldü

15 yaşındaki Hacer, eski sevgilisi tarafından 120 bıçak darbesiyle öldürüldü

Bakmadan Geçme

Eylem Tok ve oğlu yakalandı mı, nasıl yakalandı? Eylem Tok ve oğlu olayı ne, suçu nedir? Yurt dışı harç pulu ne kadar 2024? #9992 Yurt dışı çıkış harcına zam mı geldi? TV YAYIN AKIŞI 16 HAZİRAN: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Bayram tatilinde kargolar açık mı, çalışıyor mu? Kurban Bayramı haftası kargolar kapalı mı? Bayram tatilinde bankalar açık mı, çalışıyor mu? Kurban Bayramı haftası bankalar kapalı mı? Bayram tatilinde noterler açık mı, çalışıyor mu? Kurban Bayramı haftası noterler kapalı mı? Bayram tatilinde kargolar açık mı, çalışıyor mu? Kurban Bayramı haftası kargolar kapalı mı? Türkiye-Brezilya Voleybol Maçı Canlı İzle! Türkiye-Brezilya voleybol maçı saat kaçta? Türkiye-Brezilya voleybol maçı şifresiz canlı izle! Kurban Bayramı'nda eczaneler açık mı, kapalı mı? Bayram tatilinde nöbetçi eczane nerede? Kurban Bayramı'nda borsa açık mı, kapalı mı? Borsa bayramdan sonra ne zaman açılacak? Kurban Bayramı'nda eczaneler açık mı, kapalı mı? Bayram tatilinde nöbetçi eczane nerede? Kurban Bayramı'nda AVM'ler açık mı, kapalı mı? Bayram tatilinde alışveriş merkezleri çalışıyor mu? #128717 Kurban Bayramı'nda sağlık ocağı kapalı mı, açık mı? Bayram'da hastaneler, poliklinikler ve sağlık ocakları çalışıyor mu? Kurban eti buzdolabında saklanır mı? Kurban eti hemen buzdolabına konur mu, ne kadar bekletilir? Kurban Bayramı'nda borsa açık mı, kapalı mı? Borsa bayramdan sonra ne zaman açılacak?
Cumhur İttifakı'nda çatlak mı var? Devlet Bahçeli'den bayram sabahı çok net mesaj

Cumhur İttifakı'nda çatlak mı var? Devlet Bahçeli'den bayram sabahı çok net mesaj

title