Haberler

Şehit Askerin Nişanlısı, Cenazede "Aşkım Ne Olur Gitme" Diyerek Ağladı

Güncelleme:

Hatay'da şehit edilen sözleşmeli erin Denizli'deki cenaze törenine binlerce kişi katıldı. Nişanlısının "Aşkım ne olur gitme" diyerek ağlaması herkesi göz yaşına boğdu.

Hatay'da insan kaçakçıları, sözleşmeli er Mustafa Uygun'u şehit etti. Uygun'un Denizli'deki cenaze törenine binlerce kişi katıldı. Şehit askerin nişanlısının tabuta sarılarak, "Aşkım ne olur gitme" diyerek ağlaması herkesi gözyaşına boğdu.

KAÇAKÇILAR, BOYNUNU KESEREK ÖLDÜRMÜŞTÜ

Hatay'ın Yayladağı ilçesinde insan kaçakçılarına yönelik denetimlerde bulunan askeri personelden sözleşmeli er Mustafa Uygun (23) kaçakçılara müdahale sırasında boynu kesilerek şehit olmuştu.

CENAZESİ MEMLEKETİ DENİZLİ'YE GETİRİLDİ

Şehit askerin cenazesi memleketi Denizli'ye getirilirken, binlerce kişi cenaze namazının kılınacağı Yeni Cami'ye akın etti. Meclis Başkanı, Cumhurbaşkanı, Başbakan, bakanlar, CHP Genel Başkanı'nın çelenginin bulunduğu cenaze namazına, Denizli Valisi Şükrü Kocatepe, Aydın Jandarma Bölge ve Garnizon Komutanı Tümgeneral Murat Kırkaya, AK Parti Denizli Milletvekili Nihat Zeybekci, Şahin Tin, CHP Denizli Milletvekili Kazım Arslan, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, siyasi parti il başkanları, şehidin ailesi ve çok sayıda vatandaş katıldı.

VATANDAŞLAR TEKBİR GETİRDİ

Şehidin naaşının camiye getirildiği sırada vatandaşlar da tekbir getirdi. Ayyıldızlı bayrağa sarılı tabut musalla taşına askerler tarafından konduktan sonra ise cenazenin başına henüz iki ay önce nişanlandığı Burcu Yolcu geldi.

"AŞKIM NE OLUR GİTME"

Şehit nişanlısının tabutunun başına gelen genç kız, önce fotoğrafa uzun uzun baktı. Fotoğrafa ve tabuta sarılarak "Aşkım ne olur gitme" diyerek gözyaşı döken genç kızı yakınları ve askeri personel güçlükle tabutun başından uzaklaştırabildi.

Denizli Müftüsü Mehmet Aşık, cenaze namazı öncesi yaptığı konuşmada, "Askerlerimiz, yiğitlerimiz sınır boylarında bizlerin rahatı için şehit oldular. Onlar Allah indinde şehittirler. Bizlerin bunu anlayamayacağı anlatılıyor. Rabbimiz şehitlerimize rahmet eylesin" dedi.

BABASI GÜÇLÜKLE AYAKTA DURDU

Konuşmasının ardından şehit asker için helallik isteyen Aşık, daha sonra cenaze namazını kıldırdı. Cenaze namazı sırasında baba Cevdet Uygun'un güçlükle ayakta durduğu görüldü.

Cenaze namazının kılınmasının ardından askerler tarafından omuzlara alınan şehidin naaşı, tekbirler ve gözyaşları arasında top arabasına kondu. Şehit askerin nişanlısı Burcu Yolcu da nişanlısının ardından yürüyerek gözyaşı döktü.

Şehit Mustafa Uygun Pamukkale mahallesi mezarlığında toprağa verildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Uygun Yayladağı Denizli Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
title