Haberler

Şehit Astsubay Çakır Son Yolculuğuna Uğurlandı (1)

GÖRÜTNÜ DÖKÜMÜ: Şehit tören alanından görüntüler Şehit yakınlarının ve çocuğunun görüntüsü Komutanların gelişleri ve taziyeleri İçişleri Bakanı Efkan Ala'nın gelişi ve taziyelerini sunması Genel Kurmay Başkanı Hulisi Akar'ın gelişi ve taziyelerini sunması Cenaze namazının kulınması ve şehit Çakır'ın askerler tarafından taşınaması Şehit Astsubay Çakır son yolculuğuna uğurlandı Mardin'in Nusaybin ilçesinde bölücü terör örgütüne yönelik operasyonda şehit düşen Piyade Astsubay Üstçavuş Çakır, Ankara'da toprağa verildi Cenaze törenine katılan Genelkurmay Başkanı Orgeneral Akar'ın, bir askerin kucağında uyuyan şehidin 3 yaşındaki oğlunu öpmesi, alandakileri duygulandırdı Mardin'in Nusaybin ilçesinde bölücü terör örgütüne yönelik operasyonda şehit düşen Piyade Astsubay Üstçavuş Arif Çakır, Ankara'da son yolculuğuna uğurlandı.

GÖRÜTNÜ DÖKÜMÜ:

Şehit tören alanından görüntüler

Şehit yakınlarının ve çocuğunun görüntüsü

Komutanların gelişleri ve taziyeleri

İçişleri Bakanı Efkan Ala'nın gelişi ve taziyelerini sunması

Genel Kurmay Başkanı Hulisi Akar'ın gelişi ve taziyelerini sunması

Cenaze namazının kulınması ve şehit Çakır'ın askerler tarafından taşınaması Şehit Astsubay Çakır son yolculuğuna uğurlandı

Mardin'in Nusaybin ilçesinde bölücü terör örgütüne yönelik operasyonda şehit düşen Piyade Astsubay Üstçavuş Çakır, Ankara'da toprağa verildi

Cenaze törenine katılan Genelkurmay Başkanı Orgeneral Akar'ın, bir askerin kucağında uyuyan şehidin 3 yaşındaki oğlunu öpmesi, alandakileri duygulandırdı

Mardin'in Nusaybin ilçesinde bölücü terör örgütüne yönelik operasyonda şehit düşen Piyade Astsubay Üstçavuş Arif Çakır, Ankara'da son yolculuğuna uğurlandı.

Evli ve bir çocuk babası şehit Astsubay Çakır için Kocatepe Camisi'nde cuma namazının ardından cenaze töreni düzenlendi.

Törene şehidin ailesi ve yakınlarının yanı sıra Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, İçişleri Bakanı Efkan Ala, Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri, askeri ve mülki erkan ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Orgeneral Akar'ın, cami avlusundaki şehidin ailesine taziyede bulunduktan sonra bir askerin kucağında uyuyan şehidin 3 yaşındaki oğlu Burak Çakır'ı öperek namazın kılınacağı alana geçmesi, çevredekileri duygulandırdı.

Cenaze namazının ardından Çakır'ın Türk bayrağına sarılı naaşı, top arabasına konuldu. Bu sırada sinir krizi geçiren şehidin yakınlarına alandaki sağlık ekiplerince müdahale edildi.

Şehidin naaşı, törenin ardından Cebeci Askeri Şehitliği'nde toprağa verildi.

Kaynak: AA / Güncel

Hulusi Akar Burak Çakır Efkan Ala Mardin Politika Güncel Haberler

Beklenen açıklama geldi! Jose Mourinho resmen Fenerbahçe'de

Beklenen açıklama geldi! Jose Mourinho resmen Fenerbahçe'de

Tansu Çiller'in eşi Özer Çiller hayatını kaybetti

Tansu Çiller'in eşi Özer Çiller hayatını kaybetti

Zorunlu askerlik devam edecek mi? Bakan Güler, tartışmalara noktayı koydu

Zorunlu askerlik devam edecek mi? Bakan Güler, tartışmalara noktayı koydu

Bakmadan Geçme

Ekmek bıçaklı vahşet! Eve köpek getirdiği için kavga ettiği oğlunu öldürdü

Ekmek bıçaklı vahşet! Eve köpek getirdiği için kavga ettiği oğlunu öldürdü

title