Haberler

Şehit Asker Babasıyla Telefonla Konuşurken Vurulmuş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Şehit Piyade Uzman Çavuş Sarpkaya'nın evinden genel görüntü- Şehit babası Salim Sarpkaya'nın açıklaması- Genel görüntü ve detay Şehit asker babasıyla telefonla konuşurken vurulmuş- Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde, yüzü maskeli teröristin silahlı saldırısı sonucu şehit olan Piyade Uzman Çavuş Sarpkaya'nın, Bolu'daki baba ocağında yas var- Baba Sarpkaya: - "Telefonla konuştuğum sırada oğluma birisi bir şey sordu.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Şehit Piyade Uzman Çavuş Sarpkaya'nın evinden genel görüntü- Şehit babası Salim Sarpkaya'nın açıklaması- Genel görüntü ve detay Şehit asker babasıyla telefonla konuşurken vurulmuş- Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde, yüzü maskeli teröristin silahlı saldırısı sonucu şehit olan Piyade Uzman Çavuş Sarpkaya'nın, Bolu'daki baba ocağında yas var- Baba Sarpkaya: - "Telefonla konuştuğum sırada oğluma birisi bir şey sordu. Benim duyduğum 'Ben astsubayım' dedi. Sonra bir silah sesi duydum ve ses kesildi" Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde, yüzü maskeli teröristin silahlı saldırısı sonucu şehit olan Piyade Uzman Çavuş Ziya Sarpkaya'nın memleketi Bolu'daki baba ocağına ateş düştü.İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Türker Yılmaz, Kaymakam Ahmet Oğuz Aslan ve Belediye Başkanı Kemal Kazan, şehidin Göynük ilçesinde yaşayan annesi Neriman ve babası Salim Sarpkaya'yı evinde ziyaret ederek başsağlığı diledi.Baba Sarpkaya, gazetecilere yaptığı açıklamada, saldırının meydana geldiği anda oğluyla telefonla konuştuğunu söyledi. Oğlunun kendisini arayarak çarşıya çıktığını belirttiğini aktaran Sarpkaya, "Oğluma neden çarşıya gittiğini sordum, o da 'Dairenin işi vardı, postanede onu hallettik' dedi. Bankamatikten para çekip döneceğini söyledi" diye konuştu. Sarpkaya, telefonla konuştukları sırada oğluna birisinin bir şeyler sorduğunu belirterek, "Benim duyduğum 'Ben astsubayım' dedi. Sonra bir silah sesi duydum ve ses kesildi" dedi.Kara Kuvvetleri Komutanlığı 34'üncü Hudut Tugay Komutanlığında görevli Sarpkaya'nın evin tek erkek çocuğu olduğu ve iki ablasının olduğu öğrenildi. Şehidin cenazesinin yarın ilçeye getirileceği ve Gazi Süleymanpaşa Camisi'nde ikindi namazını müteakip kılınacak namazın ardından defnedileceği bildirildi. Kara Kuvvetleri Komutanlığı 34'üncü Hudut Tugay Komutanlığında görevli Sarpkaya, Şemdinli merkezindeki bir banka şubesi önünde para çekmek istediği sırada yüzü maskeli bir teröristin silahlı saldırı sonucu ağır yaralanmış, Hakkari Devlet Hastanesindeki müdahalelere rağmen kurtarılamamıştı.

Kaynak: AA / Güncel

Türker Yılmaz Şemdinli Hakkari Bolu Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
title