Haberler

Doğum Günü Dönüşü Hayatını Kaybeden 3 Gencin Son Anları Kamerada

Güncelleme:

Sefaköy'de doğum günü kutlamasından dönen araç, bariyerlere çarptı. Feci kazada emniyet kemerleri takılı olan 2 kişi yaralanırken 3 kişi hayatını kaybetti. Kaza anı kameralara yansıdı.

Sefaköy'de doğum günü kutlamasından dönen bir grup gencin içinde bulunduğu araç kaza yaptı. Bariyerlere çarpan otomobildeki 3 kişi hayatını kaybetti. Kaza anı güvenlik kamerası tarafından görüntülendi.

5 GENÇ DOĞUM GÜNÜ KUTLAMASINDAN DÖNÜYORDU

Bakırköy'deki doğum günü kutlamalarından dönen Ozan Börekçi(27), Çağlar Yılmaz (27), Ezgi Kolukısa, Deniz Ulaş Saral (27) ile Yaman A., aynı otomobille eve dönmek için yola çıktı.

Doğum Günü Dönüşü Hayatını Kaybeden 3 Gencin Son Anları Kamerada

BARİYERLERE ÇARPAN ARABADA 3 GENÇ HAYATINI KAYBETTİ

Yaman A'nın kullandığı otomobil Sefaköy'e geldikleri sırada bilinmeyen bir nedenden dolayı kontrolden çıkarak bariyerlere çarptı. Yaman A., ile ön koltukta oturan Ezgi Kolukısa emniyet kemeri sayesinde yaralı kurtulurken Yılmaz, Börekçi, ve Saral hayatıni kaybetti.

SÜRÜCÜ ARKADAŞLARI TUTUKLANDI

Yaralılar ambulansla hastaneye kaldırılırken sürücü Yaman A.' gözaltına alındı. Emniyetteki sorgusunun ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanan Yaman A., cezaevine gönderildi.

KAZA ANI KAMERALARDA

Kaza anı güvenlik kamerası tarafından görüntülendi. Görüntülerde kontrolden çıkan otomobilin bariyerlere çarpması yer alıyor. Kaza nedeniyle trafik duruyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Küçükçekmece Bakırköy Kolukısa Sefaköy 3.Sayfa Güncel Haberler

Son anket yayınlandı! CHP ile AK Parti arasındaki makas iyice açılıyor

Son anket yayınlandı! CHP ile AK Parti arasındaki makas iyice açılıyor

Fahiş fiyat ve stokçuluk cezalarını artıran teklif yasalaştı

Fahiş fiyat ve stokçuluk cezalarını artıran teklif yasalaştı

Sınırda makam aracıyla insan kaçakçılığı! Tuğgeneral emekliliğe sevk edildi

Sınırda makam aracıyla insan kaçakçılığı! Tuğgeneral emekliliğe sevk edildi

Bakmadan Geçme

Polis tayinleri ne zaman 2024? #129300 Galatasaray seçimi ne zaman, yarın mı? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 24 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 24 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 24 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 24 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 24 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 24 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 24 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 24 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 24 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 24 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 24 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Aziz Yıldırım'ın yönetim listesinde kimler var? İşte Aziz Yıldırım'ın yönetim kurulu! Astrolog Meral Türkiye Kupası şampiyonunu bildi mi, Astrolog Meral ZTK tahmini neydi 2024?
İstanbul'da pastanede silahlı çatışma: 3 ölü, 5 yaralı

İstanbul'da pastanede silahlı çatışma: 3 ölü, 5 yaralı

500

Yorumlar (8)

AZRAİL:

BİRALARI FAZLA İÇMİŞLER

2
5
yanıtYanıtla
Beykozlu:

Allah rahmet eylesin

7
0
yanıtYanıtla
Battalgazi:

Adamlar ölümüne içiyorlar.Allah korkusu olmayınca e gençler ölümün yaşı yoktur ona göre hazırlık yapmalıyız. Şimdi bazı kitapsızlar doğruyu söylüyoruz diye hemen yobaz derler.

2
4
yanıtYanıtla
Domates:

Allah rahmet eylesin de dongoz seni. Ve evet yobazsın.

yanıt1
yanıt0
Vatandaş:

İslama yakışan bir yorum yaz o zaman. Hesabı Allah soracak. Sen rahmet et, affet de. . . Çalana çırpana, nüfuzuyla zengin olana, rüşvetçiye, zalime de sövseniz bu kadar her şey daha güzel olacak. . . İçki, bacak arası gerisi günah değilmiş gibi yaşayan yobazlarsınız. . .

yanıt2
yanıt1
ismsiz:

yarında düşünmek gerek

1
3
yanıtYanıtla
TAKİPÇİ:

hayatın insanları zamanı geldiğinde çekip koparması yöntem plan yer kusursuz akılalmaz ölüm ebedi hayata intikaldir. yok oluş değil siz hiç ölen bir yüzün güldüğünü gördünüz mü anlamak imkansız gidip dönen hiç olmadığı için herşeyden habersiz yaşıyoruz

1
0
yanıtYanıtla
Emre:

Kesik atmaya çalışırsan olacağı budur . Böyle kazalarda Ölenlere üzülmüyorum

0
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title