Haberler

Sazlar Bu Kez Emre Saltık İçin Çalındı

Türk Halk Müziğinin güçlü sesi ve sazı Emre Saltık vefatının birinci yıldönümünde sanatçı dostları ve sevenlerinin katılımıyla gerçekleşen programla anıldı.

Türk Halk Müziğinin güçlü sesi ve sazı Emre Saltık vefatının birinci yıldönümünde sanatçı dostları ve sevenlerinin katılımıyla gerçekleşen programla anıldı.

Türk Halk Müziğinin güçlü sesi ve sazı Emre Saltık vefatının birinci yıldönümünde Büyükçekmece Belediyesinin gerçekleştirdiği programla anıldı. Leyla Gencer Opera ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen anma programına Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün'ün yanı sıra Sebahat Akkiraz, Müslüm ve Mustafa Eke gibi çok sayıda Türk Halk Müziği sanatçısı ve vatandaş katıldı. Sazların Türk Halk Müziğinin güçlü sesi Emre Saltık için çalındığı anma programına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

"Bir yıl geçmiş sanki bir hafta gibi"

Emre Saltık'ı kaybetmiş olmanın üzüntüsünü yaşadığını ifade eden Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, "Çok hüzünlü bir gün benim için, geçen sene bugün bu saatte sevgili Emre Saltık'ı toprağa vermiştik. İnsan aşığı kardeşim ve dostum, çok iyi bir candı kendisi. İnsanları çok seven kendini halk müziğine adamış, halk müziğine yapmış olduğu hizmetle çok daha ön plana çıkmış bir isimdi. Kültürü ve sanatı yaşam biçimi haline getiren biriydi Emre Saltık. Onda gördüğüm en büyük özellik insan sevgisi, dostluğu ve samimiyettir. Aramızdan çok erken ayrıldı, daha bir sene geçmiş ne kadar çabuk geçti bana bir hafta gibi geldi. Onu tekrar bugün burada yad ediyoruz, şükranla anıyoruz Allah mekanını cennet etsin" diye konuştu.

"Emre Saltık'ı saygıyla anıyoruz"

Emre Saltık'ın aile dostu olduğunu ifade eden Zafer Yılmaz ise, "Emre Saltık çok sevip saydığımız, halk tarafından sevilen bir sanatçımızdı. Çok değerli bir aile dostumuzdu. Onun hala 1 yıldan beri acısını içimizde yaşıyoruz. Onu saygıyla anıyoruz" ifadelerini kullandı. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Büyükçekmece Leyla Gencer Hasan Akgün Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title