Haberler

Savaşçı, öğretmenlerin taleplerini dinledi

Sivas İl Milli Eğitim Müdürü Ebubekir Sıddık Savaşçı, kurumları tarafından düzenlenen "Burası Öğretmenler Odası" öğretmen buluşmaları programı kapsamında Zara'da görev yapan öğretmenlerle bir araya geldi.

Sivas İl Milli Eğitim Müdürü Ebubekir Sıddık Savaşçı, kurumları tarafından düzenlenen "Burası Öğretmenler Odası" öğretmen buluşmaları programı kapsamında Zara'da görev yapan öğretmenlerle bir araya geldi.

Zara Mehmet Habib Soluk Fen Lisesi'nde gerçekleştirilen programa İlçe Milli Eğitim Müdürü Ümit Ahmet Karakuş, Şube Müdürleri Fatih Aydın ve Muhammed Alpaslan Ünal da katıldı.

Toplantıda konuşan Milli Eğitim Müdürü Ebubekir Sıddık Savaşçı, Sivas'ın eğitim alanında her geçen gün başarı grafiğini artırdığını ifade etti.

Arzu edilen başarıya ulaşılması için eğitim camiasının fedakarca çalıştığını belirten Savaşçı, bunun neticesini en kısa sürede alacaklarının altını çizerek "Valiliğimizin himayesinde bir çok proje ve çalışmayı hayata geçiriyoruz. Sayın Valimizin Salih Ayhan'ın gerçekten bizlere büyük bir desteği var. Bu destek hepimizi motive ediyor. Eğitim camiası olarak güzel ve samimi bir birlikteliğimiz var. İlimiz genelinde sizlerin de katkıları ile yürüttüğümüz Sanat Sivas ve Spor Sivas projeleri ile öğrencilerimizin sosyal, kültürel, sportif ve sanatsal alanlarda da yeteneklerini ortaya çıkarırken, KÖPRÜ projesi ile de öğrencilerimizin akademik başarısını artırmak için gayret gösteriyoruz. Hepinize tüm bu çalışmalara sağladığınız katkılar dolayısıyla teşekkür ediyorum" dedi.

Öğretmenlerle sohbet eden Savaşçı, onların görüş, öneri ve taleplerini de dinledi. - SİVAS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Habib Soluk Sivas Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Kül Masalı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda CANLI izle! Hudutsuz Sevda 28. Bölüm FOX TV CANLI izle! 19 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 19 Nisan Cuma burç yorumları nedir? Sakla Beni CANLI İzle! Star TV Sakla Beni 24. Bölüm HD CANLI izleme linki! İnci Taneleri CANLI izle! 18 Nisan İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Aldatmak canlı izle! 18 Nisan ATV Aldatmak 65. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 18 Nisan günün maçları nereden izlenir? SURVIVOR NEDEN YOK? Bu akşam Survivor yok mu? Yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? İbrahim Hacıosmanoğlu kimdir? TFF Başkan adayı İbrahim Hacıosmanoğlu kaç yaşında, nereli? Gelinim Mutfakta çeyrek altının kim aldı? 18 Nisan Gelinim Mutfakta kim kazandı? Puan durumu nedir? Gelinim Mutfakta Rabia Kimdir? Gelinim Mutfakta Rabia kaç yaşında, nereli? ERZURUM DEPREM SON DAKİKA | Erzurum'da deprem nerede oldu? Erzurum'da deprem kaç şiddetinde deprem oldu? Kate Middleton nerede? Kate Middleton tedavi görüyor mü, saraydan ayrılıyor mu? Fenerbahçe Beko - Beşiktaş Emlakjet Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Fenerbahçe Beko - Beşiktaş Emlakjet Basket maçı ne zaman?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title