Haberler

Sarıkamış Kaymakamı Karaman'ın Köy Ziyaretleri

Sarıkamış Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman, "Kaymakamlık Köylere Hizmet Götürme Birliği" tarafından köylerde yaptırılan çalışmaları inceledi.

Sarıkamış Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman, "Kaymakamlık Köylere Hizmet Götürme Birliği" tarafından köylerde yaptırılan çalışmaları inceledi.

Kaymakam Karaman, İl Genel Meclisi üyeleri, Hanali Çetinkaya, Güven Önal, Murat Karakurt ile Çamyazı ve Gecikmez köylerinde devam eden yol, altyapı çalışmalarını yerinde inceleyerek yüklenici firma ile köy muhtarlarından bilgi aldı.

Karaman gazetecilere yaptığı açıklamada, köylerde altyapı, yol ve çevre düzenlemesi çalışmalarının hızla devam ettiğini söyledi.

Devletin, hükümetin başlattığı yatırım çalışmalarıyla köylerdeki sorunların bir bir çözüldüğünü belirten Karaman, "Artık köylerimizdeki yolları çamur ve tozdan kurtarıyoruz. Bütün köylerimizin yollarını kilit parke döşüyoruz. Kanalizasyon çalışmaları da hızla devam ediyor. Vatandaşlarımız bu çalışmaları gördükçe 'Allah devletimize milletimize zeval vermesin' diyor. Valimizin direktifleri doğrultusunda İl Genel Meclisi üyelerimizle gece gündüz demeden köylerimizin sorunlarını çözmek için çaba sarf ediyoruz." diye konuştu.

Kaynak: AA / Güncel

Köylere Hizmet Götürme Birliği Yusuf İzzet Karaman Çetinkaya Sarıkamış Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title